Genel

Çayırova Kulüpler Birliğinden CHP Çayırova İlçeye ziyaret

Çayırova Kulüpler Birliği Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimini makamında ziyaret etti

Çayırova Kulüpler Birliğinden CHP Çayırova İlçeye ziyaret … Ziyaretçiler; Araç sorunları, malzeme yetersizliği, kira giderleri, ekonomik ve toplumsal sorunların getirdiği baskı amatör kulüpleri bitirme noktasına getirildiğini vurguladılar. detaylar haberimizde…

Çayırova Kulüpler Birliğinden CHP Çayırova İlçeye ziyaret

Çayırova Kulüpler Birliği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimini makamında ziyaret etti.

Çayırova Şekerpınar G.Birliği Başkanı Muharrem Şen, Çayırova G.Birliği Başkanı Muzaffer Çetin, Serhat Spor Kulübü Başkanı Turan Öztürk, Gümüş Spor Başkanı Fikret Bilici, Fatih Spor Başkanı Halim Terzi katıldı.

Amatör Kulüpler Birliği, Gençlerin spora teşvik edilmemesi sorununu dile getirdi.

Amatör futbolun kalitesi doğrudan Türk Futbolunun gelişimini ve kalitesini etkilediğini bu zor zamanlarda amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğini arz ettiler.

Profesyonel kulüplerin ve dört büyük kulübün bile durumu ortada iken, Amatör kulüplerin salgın sonrası durumlarının kötüye gittiği ve maddi olanaklarının sıkıntıda olduğu beklenilen desteklerin zamanında verilen sözlerin yerine getirilmediğini dile getirdiler. Araç sorunları, malzeme yetersizliği, kira giderleri, ekonomik ve toplumsal sorunların getirdiği baskı amatör kulüpleri bitirme noktasına getirildiğini vurguladılar.

Gelişmiş ülkelere göre kıyaslandığında sorunun büyüklüğü ortadadır. Çayırova’da 7 kulüp den 1 tanesi Bal ligi, 1 tanesi 1. Amatör ve 5 tanesi ise 2. Amatörde mücadele etmektedir.

Bundan öncesinde olduğu gibi Amatör kulüplerin haklarını aramak noktasında her türlü yanlarında olacağız.

“Muvaffak olmak için her türlü yardımdan ziyade bütün milletçe sporun mahiyeti, kıymeti anlaşılmak ve ona kalpten sevgi göstermek, onu vatanî vazife sayma lâzımdır” Gazi Mustafa Kemal Atatürk.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica