Siyaset

CHP Çayırova ilçe başkanından asparagas habere açıklama

CHP Çayırova ilçe başkanından asparagas habere açıklama CHP Çayırova ilçe başkanı Çetin Hartamacı bazı basın organlarında çıkan “CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya geri çekilecek” haberi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Çayırova ilçe başkanından asparagas habere açıklama

CHP Çayırova ilçe başkanı Çetin Hartamacı açıklamasında;

“haberler tamamen gerçek dışı ve mesnetsizdir”

“Bazı basın organlarında çıkan bu tür haberler mesnetsizdir. Gerçek dışı ve asparagas haberler olup tamamen gerçek dışı ve mesnetsizdir. CHP de adayların belirlenmesinin kuralları vardır. Bütün adaylarımızla önce MYK da tek tek görüşülür… Sonrasında ise kurultaydan sonra en yetkili parti organı olan parti meclisinde tek tek oylanarak kesinleşir. Bizim adayımız olan Selahattin Kaya’da bu şekilde belirlenmiş ve ilan edilmiştir. CHP’nin adayları Ankara’da not kağıdına yazılarak belirlenmediği için geri çekilmesi de söz konusu değildir.

“İyi parti ile yapılan güç birliğinin ruhuna zarar vermek amaçlı”

Bu tür haberlerin İyi parti ile yapılan güç birliğinin ruhuna zarar vermek amaçlı olup bu oyuna gelmemiz söz konusu değildir. Güç birliği çerçevesinde CHP Büyükşehirde aday çıkartmayarak İyi partiye destek verecektir. Partimizin Kocaeli’de 9 ilçede adayları belirlenmiş, adayımızın belli olmadığı 3 ilçe için görüşülmektedir. İl başkanımızın da belirttiği gibi adayı belli olan bu 9 ilçede hiçbir adayın geri çekilmesi söz konusu bile mümkün değildir.

“CHP Çayırova belediye başkan adayı içimizden çıkmıştır”

CHP’nin Çayırova belediye başkan adayı Selahattin Kaya 4,5 yıl partimizin ilçe başkanlığını yapmış olup; bu süre zarfında Çayırova belediyesinin yaptığı yanlışlıkları ortaya çıkartan, bu yanlışları sürekli kamuoyunun gündemine belgelerle taşıyan; ulusal ve yerel basında ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme taşıyan kişi olup; kendisinden başka da bu konularda açıklama yapan hiçbir kişi ve parti olmamıştır. Bu sebepten dolayı tehditler almış, asla geri adım atmamıştır. Bu gün Çayırova da bu konular biliniyorsa, o günkü ilçe başkanımız ve şimdiki adayımız Selahattin Kaya sayesindedir. CHP örgütü olarak Adayımızın sonuna kadar yanındayız, şu an sahada çalışan halkla buluşan tek partiyiz. Gittiğimiz her yerde de büyük bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Biz inanıyoruz kazanacağız, bizimle birlikte Çayırova kazanacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica