Siyaset

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar’ın yeni yıl mesajı

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar’ın yeni yıl mesajı … Karakadılar; “İnsanlarımızın sokakta yürürken eline uzatılan mikrofona söyledikleri yüzünden gözaltına alınır mıyım diye değil özgürce düşünüp fikirlerini rahatça söyleyebileceği bir yıl istiyorum” dedi. detaylar haberimizde…

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar’ın yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, yeni yıl sebebi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Karakadılar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Kocaeliler, 2020 yılı tüm dünyada ve ülkemizde küresel bir sorun olan Covid-19 sebebiyle maalesef ki olumsuzluklarla geçti, yeni yıldan beklentimiz bu salgının ülkemizden ve tüm dünyadan yok olup gitmesidir. Aslında bu hayatta en önemli ihtiyacın sağlık olduğunu çok daha iyi anlamış olduk fakat sadece sağlıklı olmak hayatımızı devam ettirmek için yeterli değil ülkemizdeki iktidarın devam ettirdiği ekonomik, siyasi sorunların çözüme kavuşacağı bir yıl olmasını istiyorum. İnsanlarımızın sokakta yürürken eline uzatılan mikrofona söyledikleri yüzünden gözaltına alınır mıyım diye değil özgürce düşünüp fikirlerini rahatça söyleyebileceği bir yıl istiyorum. Eşitliğin adaletin olduğu bir düzen, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi için caydırıcı yasalar ve bu yasaların etkin bir şekilde uygulanmasını istiyorum. Bu yıl gecesini gündüzüne katarak zor şartlar altında mücadele eden sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, ekonomik ve fikir özgürlüğümüzün yükseldiği güzel anılarla hatırlanacak bir yıl geçirmeniz dileğiyle; yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica