Siyaset

CHP il yöneticisi Başiskele’yi örnek gösterdi

CHP il yöneticisi Başiskele’yi örnek gösterdi

İzmit Belediyesinde Cumhur İttifakı tarafından reddedilen araç satın alım talebi Başiskele Belediyesinde kabul edilirken CHP Kocaeli il yöneticisi Gülşah Çubuklu, Cumhur İttifakı grubuna seslendi: “Dilerim ki bugün çıkan karar siyasi hırslarına yenilerek kamu zararı yaratan ve seçildikleri makamları kötüye kullanan bazı isimlere ders olur”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in araçların satın alınması talebini reddeden Cumhur İttifakı, Başiskele’de araç satın alınması için belediye başkanına yetki verdi. Kocaelili belediyeler arasındaki çifte standarda bir tepki de CHP Kocaeli il yöneticisi Gülşah Çubuklu’dan geldi.

“DEMEK Kİ ORTAK PAYDADA BULUŞULABİLİNİYORMUŞ”

CHP Kocaeli il yöneticisi Gülşah Çubuklu, “Demek ki neymiş, halk yararına olan bir işte ortak paydada buluşulabiliniyormuş. Araç alım talebini Başiskele Belediye Meclisine getiren yönetim kararına CHP’li belediye meclis üyelerimiz şerh koymadan onay verdi ve karar tüm meclis üyelerini oy birliğiyle meclisten geçti. Halkın yararına yapılan her işi, her kararı takdir ediyoruz. Dilerim ki bugün çıkan karar siyasi hırslarına yenilerek kamu zararı yaratan ve seçildikleri makamları kötüye kullanan bazı isimlere ders olur” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica