Siyaset

CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: Tarihi Bir Gün Yaşadık

CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: Tarihi Bir Gün Yaşadık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısının Sakarya’da yapmasının gururunu yaşadıklarını söyleyen CHP Sakarya Başkanı Ecevit Keleş, “Halkımızın, esnafımızın ilgisi bizi oldukça memnun etti ve bu ilgiye layık olmaya çalışıp Sakarya’mızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi

CHP Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısını Sakarya’da gerçekleştirdi. 99 yıllık bir geçmişe sahip olan partinin ilk kez Sakarya’da gerçekleştirilmesi büyük bir coşkuyla karşılandı. Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı konuşmada Sakarya’nın sorunlarına değinirken çiftçiye, esnafa, ailelere, öğrenciye ve toplumun her kesimine umut oldu. Esnaf ziyaretlerinde Kılıçdaroğlu Sakarya’da büyük bir ilgiyle karşılanırken sıkıntıları ve talepleri dinleyerek not aldı.

Grup toplantısında Sakarya’nın sorunlarına değinen Kılıçdaroğlu, “Sakarya ayva üretiminde Türkiye birincisi, fındık üretiminde üçüncüsü, bal kabağı üretiminde dördüncü, mısır üretiminde de yedinci sırada yani Sakarya aynı zamanda bir tarım kentidir. Sakarya bir üniversite, sanayi ve kültür kentidir. Sakarya’ya böyle bakmak lazım. Bu kadar bereketli topraklar olmasına rağmen ayvayı satacak yer yok. Devlet sahip çıkmıyor. Allah nasip eder iktidar olduğumuzda ürettiğininiz her ürünün alın terinin karşılığını alacaksınız bu 6’lı masanın, millet masasının taahhüdüdür” dedi.

SAKARYA’NIN GELECEĞİ DAHA İYİ OLACAK

Sakarya’nın tarihi bir gün yaşadığını söyleyen CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 99 yıllık bir maziye sahip olan partimizin grup toplantısını ilk kez Sakarya’da gerçekleştirdi. Atatürk Spor Salonunda gerçekten partimizin en kapsamlı, en geniş ve en katılımcılı grup toplantısının ilimizde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Grup toplantımız partimizin şanlı tarihine geçti. Genel Başkanımız grup toplantısında yaptığı konuşmada Sakarya’nın kronik hale gelen sorunlarına değindi ve çözüm önerilerini anlattı. Partimizin iktidarlığında Sakarya’mıza vereceğe öneme değindi ve yapılacak olan projelerin müjdesini verdi” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sakarya halkına ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden İl Başkanı Keleş, “Genel Başkanımızın ilimize bu kadar önem vermesi de bizi daha fazla heyecanlandırdı. Grup toplantısının ardından gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde de gördük ki esnafımız sorunların çözümü için partimizin iktidarlığını bekliyor. Esnafımızın partimize olan ilgisi de bizi memnun etti. Çark Caddesi üzerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlarımızla buluşmasında gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da Sakarya halkına binlerce kez teşekkür ediyorum. Bizler sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Genel Başkanımıza gösterilen bu teveccüh sorumluluğumuzu kat ve kat artırmıştır. Bu ilgi ve alakaya layık olmaya çalışacağız. Sakarya’mızı projelerimizle hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica