Siyaset

CHP’nin Başiskele’de İktidar Buluşmaları

CHP’nin Başiskele’de İktidar Buluşmaları

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman Ve İlçe Örgütü Yönetimi Başiskele’de Tüm Hücreleri İle Vatan Sevdalısı Güzel İnsanlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Gündüzleri esnaf ziyaretleri ile esnaflarla buluşan ve geliri ile 20 öğrenciye burs verdikleri Halkın Serası’nda Başiskeleli vatandaşlara hizmet üreten İlçe başkanı Av. Anıl Acurman ve ilçe yönetimi haftada 2 kez de Akşam buluşmalarında Başiskeleli vatandaşların evlerine konuk oluyorlar.

CHP nin Başiskelede İktidar Buluşmaları
CHP’nin Başiskele de İktidar Buluşmaları

Geçtiğimiz hafta Yeniköy Kirazlı Kent ve Ata Kent’de olan başkan Acurman, beraberinde Meclis Üyesi Emine Özkar ve eski belediye başkan adayı parti eğitmeni Av. Aysun kılıç ve ilçe örgütü yöneticileri Vacit Çelik, Fırat Sukuşu ve Samet Aydın ile dün akşam da Kullar’da geniş çevresi ve siyasi ağırlığı olan Özkar’lar ve komşularının konuğu oldular, Yaklaşık 3 saat süren ve ülkenin genel ve yerel sorunları ve özelliklede AKP iktidarının ekonomi ve adalet alanında kontrolü elinden kaçırdığı vatandaşların her geçen gün daha da yoksullaştığı ve özellikle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun özel gayretleri ile bu günlere gelen ve vatandaşın umudu olan Millet ittifakı’nın ülke ve millet için yapacakları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Başiskele CHP ilçe başkanı Acurman, kendilerini sıcak duygularla konuk eden Özkar ailesi ve komşularına ‘’Biz birlikte güzeliz. Tüm komşularımızla biriz, CHP Başiskele’de sevginin iskelesidir. Bizler Başiskele sevdalılarıyız. Eşsiz misafirperverlikleri için Özkar ailesine teşekkür ederken Başiskeleli vatandaşlar ile “İktidar Buluşmaları”na artan tempoda devam edeceklerini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica