Siyaset

Çiler: “İş dünyası bizimle nefes alacak”

Çiler: “İş dünyası bizimle nefes alacak”

Gebze’de iş insanlarıyla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, “Mevcut iktidar artık miadını doldurdu. Bizim iktidarımızda her kesim rahat bir nefes alacak” dedi – akarhaber

CUMHURİYET Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, İş insanı Muhammet Öztürk’ün düzenlediği organizasyonda bölgedeki iş insanlarımızla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada konuşan Çiler, “Üreten ve değer katan iş insanlarımızın tüm dertlerini biliyoruz, çözümlerimize hepsi hakim ve iktidarımızı dört gözle bekliyorlar” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Buluşmada 20 yıllık AKP iktidarının artık miadını doldurduğunu belirten Çiler, “Millet ittifakının iktidarında ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ülkeye yeniden bahar gelecek. İş dünyamız, emekçi kardeşlerimiz, çiftçimiz, üreticilerimiz artık rahat bir nefes alacak.

KOCAELİ’YE BAHAR ÇOKTAN GELDİ

Her gün bir ilçede vatandaşlarla bir araya geliyorum. Ve çok güzel bir şekilde söyleyebilirim ki; Kocaeli’ye bahar çoktan geldi. 15 Mayıs sabahı da Kocaeli ile birlikte Türkiye’ye de bahar gelecek” ifadelerini kullandı. Nail Çiler toplantıda iş insanlarından gelen sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica