Genel

Coach Magazin’e hazır mısınız?

Coach Magazin’e hazır mısınız? … Şirketlerin gelişimine ve gelecek hayallerine daha hızlı ulaşmalarına eşlik eden kurumların her geçen gün çoğalmasını büyük bir heyecanla gözlemliyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Coach Magazin’e hazır mısınız?

Türkiye’nin ilk ve tek koçluk dergisi Coach Magazin Dergisi 14 Ocak’tan itibaren okuyucuları ile buluşacak

Sosyal hayata renk katacak ve cemiyet yaşantılarını hareketlendirecek yepyeni bir dergi yayın hayatına başlıyor. Murat Ercan’ın liderliğinde yayın hayatına başlayacak Coach Magazin Dergisi Ocak ayında okuyucuları ile buluşacak. Koçluk mesleğine katkıda bulunmayı amaçlayan röportajlar, koçluğa ve sektörlere dair herşey güncel yaşamdan bilgiler ile köşe yazılarının yer alacağı dergide, Kocaelililerin de yakından tanıdığı bir isim yer alıyor. Profesyonel Koç, İnsan Kaynakları ve Süreç Danışmanı Gonca Berktay, Coach Magazin Dergisinde yayınlayacağı röportajları okuyucuların beğenisine sunacak.

“BİZİ TAKİP ETMEKTE FAYDA VAR”

Yayın öncesi okuyuculara seslenen Gonca Berktay; “Sevgili Murat Ercan Liderliğinde Coach Magazin Dergisi Türkiye’nin ilk koçluk dergisinde sizlerle buluşmaya hazırız. Ülkemizde LCW, Nestle, Avea, Roche, Avivasa, Yapıkredi, Servier İlaç, Garanti Bankası, Kuveyt Türk, DHL Express, HSBC, FNSS Savunma Sistemleri, SAP, Kimberly Clark Türkiye ve Index Grup, Defacto ve ismini sayamayacağımız kadar çok firmayla koçluğun kurumlarda uygulanmaya başlandığını sayabiliriz. Kurumların üst düzey yöneticilerinin nerdeyse tamamı koçluk eğitimi alarak bu kültürü kurumlarında yaymayı başarısının bir parçası olduğunu ifade ediyor. Koçluk kavramını iş dünyamıza katan başarılı firmalarımızla bunu konuşacağız. Şirketlerin gelişimine ve gelecek hayallerine daha hızlı ulaşmalarına eşlik eden kurumların her geçen gün çoğalmasını büyük bir heyecanla gözlemliyoruz. Takipte kalmak ve diğer kurumlara ilham olması için her sayımızda kurumsal koçluğu bir kültür haline getiren firmalarla röportajlarımız olacak. Çünkü koçluk özel hayatımızda olduğu kadar iş hayatımızda da bize çok iyi geliyor. Kurumlarla birlikte yürüteceğimiz bu yolculuğumuza her sayımızda sizlerin de eşlik etmesinden büyük mutluluk duyarız.

Benim köşemde, Türkiye’nin önde gelen kurumlarını dergimizde röportaj yaparak kurumlarında koçluğun sağladığı faydayı dinleyerek misafir etmekten mutluluk duyacağız.
Bizi takip etmekte fayda var çünkü bu işin içinde iş var, koçluk var, hayat var.
Dergimize ve koçluk heyecanımıza hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica