Genel

Çorba Çeşmesi Kuruçeşme’de yeniden akmaya başlayacak

Çorba Çeşmesi Kuruçeşme’de yeniden akmaya başlayacakİzmit Belediyesi yetkilileri; “Bölge esnafı ve mahalle sakinlerinden gelen şikâyetler ve yer değişikliği taleplerini ilgili müdürlüklerle değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemizle de yaptığımız istişareler neticesinde uygun yeni bir yer tespiti yapılıncaya kadar çorba çeşmemizi bulunduğu alandan kaldırdık” dedi. detaylar haberimizde…

Çorba Çeşmesi Kuruçeşme’de yeniden akmaya başlayacak

İzmit Belediyesi tarafından, bölge esnafı ve vatandaşları tarafından kaldırılması istenen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan istişarelerle yapılan tespitler neticesinde kaldırılan Kuruçeşme’deki çorba çeşmesi için yer tespit çalışmaları başladı.

Uygun yer tespitinin ardından yeniden akmaya başlayacak

Bölgede uygun yer tespitinin yapılmasıyla yeni yerinde yeniden faaliyet göstereceğini belirten İzmit belediyesi yetkilileri tespit çalışmalarına başladı. Hem trafiği olumsuz etkilemeyecek, hem de daha fazla vatandaşın hizmetten faydalanmasını sağlayacak yerin tespit çalışmalarının başladığını belirten İzmit Belediyesi yetkilileri; “Kuruçeşme Hasan Atakan Caddesinde faaliyet gösteren çorba çeşmemizden faydalanan araçlar bölgede sıkışıklığa neden olmaktaydı. Bölge esnafı ve mahalle sakinlerinden gelen şikâyetler ve yer değişikliği taleplerini ilgili müdürlüklerle değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemizle de yaptığımız istişareler neticesinde uygun yeni bir yer tespiti yapılıncaya kadar çorba çeşmemizi bulunduğu alandan kaldırdık.

Başkan Hürriyet yakından takip ediyor

Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’inde yakından takip ettiği ve vatandaşların bir an önce bu hizmeti almaya devam etmeye başlanması talimatı üzerine; yeni yer arayışlarımız hızlı bir şekilde başladı. Bazı alanlar ekiplerimizce tespit edildi. Aralarında yapılacak değerlendirmelerin ardından çok kısa süre içerisinde çorba çeşmemiz yine vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica