Siyaset

Cumhur İttifakı Belediye Meclislerinde BBP Damgası

Cumhur İttifakı Belediye Meclislerinde BBP Damgası

Yerel Seçimlerde Kocaeli Belediye Başkanlıklarında Aday göstermeyen BBP Kocaeli Meclis Üyelerinde ağırlığını hissettirdi- akarhaber

Yerel Seçimlerde aday çıkarmayan Cumhur İttifakı ortaklarından BBP Kocaeli’de hiç bir alanda aday çıkarmayacağı konuşulurken İl Koordinatörü Metehan Küpçü liderliğinde Belediye Meclis Üyeliklerinde yer alması Küpçü’nün başarısı olarak değerlendiriliyor.

Kocaeli’de Belediye Başkan Adayı çıkarmayan BBP Kocaeli il koordinatörü Metehan Küpçü önderliğinde Cumhur İttifakı Ak Parti listelerinden Belediye Meclis Üyeliklerinde seçilecek sıralarda yer almayı başardı.

Metehan Küpçü’nün başarısı ve gençliğin güvenini kazanması Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde açılan Alperen Ocakları Ücretsiz Aşevi projesinin hayata geçmesiyle başlayan sürece dayanıyor.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Cumhur ittifakı olarak girdiği Ak Parti Meclis Üyesi listelerinden seçilme şartıyla İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi kazanmış olacak.

Adayların seçim kuruluna tesliminden sonra BBP Kocaeli teşkilatlarını da sahada görmeye başlayacağız. BBP Kocaeli kadrolarının Ak Partinin organizasyonlarıyla birlikte hareket edeceği yada parti olarak kendi organizasyonlarında hareket edeceği konusunda net bir açıklama yapılmadı.

BBP Kocaeli’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeler için belirlenen isimler aşağıdaki gibidir.

Büyük Birlik Partisi Belediyeler Kadrosu:

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı,
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi,
İzmit Belediye Meclis üyesi Ömer Gökhan Aladağ,
İzmit Belediye Meclis Üyesi Batıkan Mehmet Akballı,
Derince Belediye Meclis üyesi Samet Çetin,
Körfez Belediye Meclis üyesi Selim Öztürk,
Kartepe Belediye Meclis üyesi Sedat Bal,
Darıca Belediye Meclis üyesi Vedat Yılmaz,
Kandıra Belediye Meclis üyesi Murat Küçüktecer

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica