Genel

Dalkılıç Başimi Aşiretiyle Dilovası’nda gövde gösterisi yaptı

Dalkılıç Başimi Aşiretiyle Dilovası’nda gövde gösterisi yaptı AK Parti’nin korkulu rüyası Ercan Dalkılıç, Saadet Partisinin adayı olduğu günden başlayarak tüm siyasi partililerin desteğini alması siyaseten işi bitirmiş gözüküyor. detaylar haberimizde…

Dalkılıç Başimi Aşiretiyle Dilovası’nda gövde gösterisi yaptı

Başiri Aşiretinin Dalkılıç’a destek katılımında izdiham yaşandı

Ercan Dalkılıç‘ın Saadet Partisinden aday olmasından sonra; Ak Parti Dilovası belediye başkan adayı Hamza Şayir’in de seçmenler tarafından yeteri kadar destek görmemesi ile birlikte AK Parti‘de kopmalarda başladı.

Dalkılıç Dilovası’na görkemli katılımı yaşattı

Meclis üyesi aday listesine ve AK Parti‘nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir‘e tepki gösteren partililer; Saadet Partisi Dilovası Belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç’a destek vererek iktidar partisine mesaj gönderdiler.

Dilovası’nda geniş bir aileye sahip olan Başimi Aşiretinden; AK Parti mevcut meclis üyelerinden Enver Aydemir bugün geniş bir katılım ile Ercan Dalkılıç‘a desteklerini sundular.

Saadet Partisi Dilovası Belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç’a halkın desteği günden güne artıyor.

Girgin ailesinden de destek almıştı…

Başiri aşiretinin yanı sıra, Dalkılıç‘a, Dilovası’nın önemli isimlerinden Avukat Erhan Girgin ve ailesi ile birlikte yaklaşık 30 aile ortak aldıkları karar ile tüm akrabalarıyla birlikte Saadet Partisine katılım sağlamışlardı.

Bu çerçevede, Avukat Erhan Girgin ve ailesi ile birlikte yaklaşık 30 aile; Dilovası belediye düğün salonuna yürüyüş ile desteklerini Ercan Dalkılıç’a sundular.

Kocaeli’de belediye başkanlık yarışının en çekişmeli geçeceği ilçe şüphesiz Dilovası…

Dalkılıç; “Dilovası’nı üvey evlat muamelesinden kurtarmak için aday oldum” söylemiyle bir çıkış yakalamıştı. Bu söylemin üstüne, Dilovası’nın iktidar partisi döneminde hiçbir hizmet alamadığı söylemleri de eklenince, tüm muhalefet partilerinden destek gören Dalkılıç,  birçok Ak Partili seçmenin de gönlünde taht kurmayı başarmış durumda.

Dalkılıç’ın gerçekleştirdiği hemen hemen her toplantıda; Ak Partili ve MHP’li kimlikli önemli isimlerin yer alması Cumhur İttifakı ile Ak Parti Dilovası’nda dağılmaya başladı yorumları da karşılık bulmuş oldu.

Henüz seçimlere 35 gün kalmış olmasına karşın, Dalkılıç görünüşe göre sandıklar açıldıktan sonra seçim kurulundan alacağı mazbatayı bekliyor. Kendisine şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica