Siyaset

Dilovası Halkı Başkan Hamza Şayir’den Memnun

Dilovası Halkı Başkan Hamza Şayir’den Memnun

Kocaeli Güven Sitesi tarafından yapılan ‘’Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i Başarılı Buluyor musunuz? Anket’i sonuçlandı- akarhaber

DİLOVASI BELEDİYESİ HİZMETLERİNDEN VATANDAŞ MEMNUN

Kocaeli Güven Sitesi tarafından yapılan ‘’Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i Başarılı Buluyor musunuz? Anket’i sonuçlandı. 10.962 vatandaşın katıldığı ankette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e başarılı oranı yüzde 62 oranında çıktı. Başarısız oranı %31 ve Orta oranı ise %7 çıktı. Anket’e 10.962 vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başarılı oranında 6.795 oy aldı. Başarısız oranında 3.350 oy aldı. Orta oranında ise 817 oy aldı. Vatandaşlar Başkan Hamza Şayir’e %62 başarılı oy vererek, Dilovası Belediyesi hizmetlerinden memnun olduğunu gösterdi.

HAMZA ŞAYİR, BAŞARILARA DOYMUYOR!

‘’Yükselen Şehir Dilovası’’ sloganıyla büyük projelere imza atan ve çalışmalarını kısa zamanda tamamlayan Başkan Hamza Şayir, üst yapıdan park ve yeşil alanlara, sosyal belediyecilik çalışmalarından dev yatırımlara birçok çalışmayı hayata geçirdi. İlçede 12 mahallenin tamamına belirlenen programlar çerçevesinde ve ihtiyaçlar noktasında yatırım yapan Belediye Başkanı Hamza Şayir, hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Gerçekleşen Anket’te emeğinin karşılığını alan Belediye Başkanı Hamza Şayir, başarılarına yenisini ekledi ve halk arasında ‘’Başkan Hamza Şayir Başarılara Doymuyor’’ söylenmeye başlandı.

HALKIN HAMZA ŞAYİR’E OLAN SEVGİSİ ANKET’E OLUMLU YANSIDI

‘’Dilovası’nda İz Bırakan Eserler’’ programında Seçim Beyannamesi’nde verdiği sözleri vatandaşlara anlatan Başkan Hamza Şayir, gerçekleştirdiği projelerle halkın gönlünde taht kurdu ve Halkın Hamza Şayir’e olan sevgisi Anket’e olumlu bir şekilde yansıdı. %62 başarılı oranla dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Hamza Şayir, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Dilovası’nda en güçlü aday olarak görülüyor.

Hamza Şayir için yapılan anket sonuçları
Hamza Şayir için yapılan anket sonuçları
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica