Bilim-Teknoloji

Dünyanın dört bir yanından fizikçiler Bilecik’te buluşacak

Dünyanın dört bir yanından fizikçiler Bilecik’te buluşacak15 yükseköğretim kurumundan oluşan “ADIM Üniversiteleri”nce 2010 yılında başlatılan etkinlikler kapsamında, yurt içi ve dışından fizikçiler Bilecik‘te “ADIM Fizik Günleri 8” etkinliğine katılacak. detaylar haberimizde…

Dünyanın dört bir yanından fizikçiler Bilecik’te buluşacak

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin de aralarında olduğu 15 yükseköğretim kurumundan oluşan “ADIM Üniversiteleri”nce 2010 yılında başlatılan etkinlikler kapsamında, yurt içi ve dışından fizikçiler Bilecik‘te “ADIM Fizik Günleri 8” etkinliğine katılacak.

Kolombiya‘dan Javier Fernando Castano Forero, Portekiz‘den Andre Filipe Ventura Cortez; Suudi Arabistan‘dan Udo Schwıngenschlögl, Rusya‘dan Mikhail Negodaev; Ve İran‘dan Hassan Hassanabadi isimli fizikçilerin de katılacağı etkinlik, 12-15 Eylül‘de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde gerçekleşecek.

ADIM Fizik Günleri 8. Kongre Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Güler; kongrenin fizik alanındaki gelişmelere paralel olarak bilimsel paylaşımlara ve ortak çalışmalar için iş birliği ortamı oluşturmayı hedeflediğini ifade etti. BİLECİK (AA)

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica