Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Eda Yılan görme engelli babasının desteğiyle albüm çıkarıyor

Eda Yılan görme engelli babasının desteğiyle albüm çıkarıyor … Eda Yılan; “Yeni dönemde konserlere bir an önce başlamak istiyorum. Albüm konusunda bir müzik şirketi ile anlaşma yaptık ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Albüm çıkış tarihimizi sevenlerimle paylaşmak istiyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Eda Yılan görme engelli babasının desteğiyle albüm çıkarıyor

Dilovası‘nda yaşayan, O Ses Türkiye şarkı yarışmasına Kocaeli birincisi olarak katılarak büyük başarıya imza atan Eda Yılan, ilk klibi “Gesi Bağları“ndan sonra şimdide hayranlarına albüm müjdesi verdi.

Eda Yılan yaptığı açıklamada; “Şarkılarım ile yakaladığım çıkışı bir albümle taçlandırmak ve yeni dönemde konserlere bir an önce başlamak istiyorum. Albüm konusunda bir müzik şirketi ile anlaşma yaptık ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Albüm çıkış tarihimizi önümüzdeki günlerde sevenlerimle paylaşmak istiyorum” dedi.

Babasının desteğiyle albüm yapacak

Eda Yılan, görme engelli babasının desteğiyle çıkaracağı ilk albüm için stüdyo çalışmalarının sürdüğünü, ‘Evleniyoruz‘ isimli albümde 10 parçanın yer aldığını, yeni albümünün önümüzdeki ayda hayranlarına sunacağını ve aynı zamanda bu albümünün sürprizlerle dolu olduğunu belirtti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica