Genel

Eskişehir’de Avukat Heval Yıldız Karasu’nun bürosuna ateş açıldı

Eskişehir’de Avukat Heval Yıldız Karasu’nun bürosuna ateş açıldı Eskişehir‘de Avukat Heval Yıldız Karasu‘nun bürosuna av tüfeğiyle ateş açıldı. Bina duvarına ‘Odunpazarı’nda HDP’li istemiyoruz’ yazısı yazıldı. Eskişehir‘de Avukat Heval Yıldız Karasu‘nun bürosuna ateş açıldı detaylar haberimizde…

Eskişehir’de Avukat Heval Yıldız Karasu’nun bürosuna ateş açıldı

“Odunpazarı’nda HDP’li istemiyoruz”

Eskişehir’de Avukat Heval Yıldız Karasu’nun avukatlık bürosunun bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı; ve bina duvarına “Odunpazarı’nda HDP’li istemiyoruz” yazısı yazıldı.

Sabah durumu polise bildirdiler…

Dün gece meydana geldiği bildirilen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler; Avukat Heval Yıldız Karasu’nun avukatlık bürosunun bulunduğu 3 katlı binaya tüfekle ateş açtı. Sabah erken saatlerde avukatlık bürosuna gelen çalışanlar duvardaki yazıyı ve bir ailenin oturduğu zemin kattaki pencerelerin kırık olduğu görünce durumu polise bildirdi.

Ölen yada yaralanan yok…

Avukat Heval Yıldız Karasu’nun binanın birinci katında bürosunun olduğu ve pencerelerinin de arka tarafa baktığını belirtildi. Saldırganların ateş ettiği zemin katta ise bir ailenin oturduğu, ailenin yazlıkta olması nedeniyle ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica