Sağlık

Gebze’de İki Görkemli Açılış

Gebze’de İki Görkemli Açılış

29 Eylül Cuma günü Gebze trafo meydanında bölgemizin en büyük ve en geniş ürün çeşitliliğine sahip eczanelerinden Funda Eczanesinin ve yanında yine Gebze bölgesinin en büyük ve en lüks markalarını satışa sunan Optik mağaza zinciri Park Optiklerin 3. Şubesinin açılış töreni gerçekleşti- akarhaber

Funda Eczanesi ve Park Optik mağazası açılışı.jpg2
Funda Eczanesi ve Park Optik mağazası açılışı.jpg2

 

Açılışa yoğun katılım sağlanırken, Bölgemizin tanınan iş insanı Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve Ziraat Bankası Gebze Şube Müdürü İbrahim Ekinci konuştu.

İsmail Kurt açılış konuşmasında, Funda Eczanesi ve Park Optik mağazasının Gebze için önemli kazanımlar olduğunu, Gebze’nin bu tip kaliteli işletmeler sayesinde hak ettiği hizmet kalitesine kavuşacağını söyledi. Uğur Saraç ve eşi Eczacı Funda Saraç’a Gebze’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Açılış etkinliklerinde ANKA Müzik Grubu Trio ekibi tarafından canlı müzik icra edildi, kokteyl ikramları yapıldı, çocuklar için palyaço gösterileri yapıldı, Birçok hediyeler dağıtıldı.

“BİR ÇOK LÜKS MARKALAR MEVCUT”

PARK OPTİK mağazalarının sahibi Uğur Saraç, “bugün açılan yeni şubenin yanında Gebze’de MedicalPark Hastanesi karşısında ve Kuğular kavşağında 2 mağazaların daha bulunduğunu söyledi. Özellikle Kuğular kavşağında bulunan “Park Optik Plus” mağazasının Türkiye’de gerek ürün çeşitliliği gerekse çok sayıda lüks markalara sahip olması yönüyle Türkiye’de önde gelen bir optik mağaza olduğunu vurguladı ve ekledi: “Artık Gebze halkı aradığı tüm lüks markaları (Cartıer, Chopard, Tom Ford, Guccı, Prada, Balencıaga, Saınt Laurent, Lındberg, Alexander Mqueen, Bottega Veneta, Burberry, Versace, Lacoste, Persol, Dolce&Gabbana, Sılhouette, Serengetı, Rayban, Emporıo Armanı, Gıorgıo Armanı, Tommy Hılfıger, Hugo Boss, Charmant, Carrera, Lunor, Davıd Beckham, Mıchael Kors gibi markaları satın almak için başka AVM’lere gitmeden Gebze Park Optik mağazalarında bulabileceklerdir. Geniş ürün çeşitliliğinin yanında, tüm ürünlerimiz mağazalarımızda en uygun fiyat garantisi halkımıza sunulmaktadır. Mağazalarımızda “müşteri her zaman haklıdır. Müşterilerimiz her zaman mutlu olmalıdır” prensibi istisnasız uygulanmaktadır. Gebze için çalışmaya devam edeceği” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica