Siyaset

Gelecek Partisi Gebze’de Başkan Hasan Arabacı oldu

Gelecek Partisi Gebze’de Başkan Hasan Arabacı oldu … “Müslüm Osmanoğlu görevini siyasi işler başkanı Hasan Arabacı’ya devretti. Düzenlenen törende Başkan Arabacı bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Osmanoğlu’na çiçek takdim etti…” detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Gebze’de Başkan Hasan Arabacı oldu

Gelecek Partisi Gebze İlçe Teşkilatında geçtiğimiz hafta görevi devredeceğini açıklayan Müslüm Osmanoğlu’nun yerine, ilçe başkan yardımcısı Hasan Arabacı atandı. Yönetim kurulu tarafından seçilen Hasan Arabacı, genel merkez tarafından da onaylanarak görevi devraldı.

OSMANOĞLU GÖREVİ ARABACI’YA DEVRETTİ

Gelecek Partisi kurucu Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayı hayata geçirerek görevini Hasan Arabacı’ya devretti. İlçe teşkilatındaki devir teslim törenine; genel merkez iletişim başkan yardımcısı Serap Çakır, Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il sosyal politikalar başkanı Mehmet Fatih Şıkoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ARABACI DAN OSMANOĞLU’YA ÇİÇEK

Osmanoğlu’nun açıklamasından sonra ilçe yönetim kurulu toplanarak kurucu yönetim ve daha sonra yapılan kongre sonrasında siyasi işler başkanlığı görevini sürdüren Hasan Arabacı’yı başkan seçti. İlçe yönetiminin aldığı karar genel merkez tarafından da onaylanarak Arabacı’ya yetki belgesi verildi. Düzenlenen törende Başkan Arabacı bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Osmanoğlu’na çiçek takdim etti. Görevine resmen başlayan Arabacı en kısa sürede görev dağılımı yaparak, sahaya ineceklerini ve etkin siyasete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica