İGF

Gemlik Ülkü Ocakları, anlayarak hızlı okuma yazılımını tanıttı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın “Odak 2023” Ve “Ocaktabul”u tanıttı.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) – Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar, Odak 2023 dakikada kaç kelime okuduğunuzu, okuduğunuz metni anlama oranınızı ölçmeye, okuma alışkanlığı kazanmaya, analatik düşünmeye ve kelime hazinemizin gelişmesine katkı sağladığını söyledi.

Ülkü Ocakları genel merkezimiz tarafından #YapayZeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımının Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlandığını kaydeden Başkan Baydar, “Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü Hareketin fikir deryasına ait kavramlar ülkücü gencin zihninde yer etmeye başlar. Yasak kelimeler aynı zamanda ana kelimeler için ipuçları niteliğindedir. Bu sayede anlatan kişi oyun oynarken bilmediği kavramlarla karşılaştığında ipuçlarından faydalanarak soru kelimesi olan kavram hakkında fikir sahibi olur. Hem ifade yeteneğinin hem bilgi düzeyinin artmasına vesile olacak bu oyun Türk gençliğinin kendini geliştirmesi için bir yapı taşı niteliğindedir” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica