Siyaset

Güngör KSMMMO’da Meslektaşlarından Tam destek aldı

Güngör KSMMMO’da Meslektaşlarından Tam destek aldı

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör’ün, KSMMMO’ya yaptıkları ziyarette Güngör’ün meslektaşlarından büyük destek geldi – akarhaber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Milletvekili adayı geçmiş dönem Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Yönetim Kurulu üyesi Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO Başkanı Özcan Çakır ve oda üyelerini ziyaret etti. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız, Genel Sekreter Yahya Arıkan, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı yeminli mali müşavir Necat Çakır, geçmiş dönem KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen’inde yer aldığı ziyarette meslektaşlarından Tülin Keçeci Güngör’e tam destek geldi.

NE GÖREV DÜŞÜYORSA YAPMAYA HAZIRIZ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KSMMMO Başkanı Özcan Çakır, “Yönetim Kurulu Üyemiz Tülin Keçeci Güngör milletvekili adayı oldu. CHP Kocaeli listesinde 6. sırada yer alıyor. Kendisinin mecliste yer almasıyla mesleki sorunlarımızın çözümünde çalışacağına inanıyorum. Oda üyelerimiz siyasette olmalı” ifadelerini kullandı. Çakır’ın ardından konuşan TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı İrfan Hüseyin Yıldız ise “Tülin Keçeci Güngör bizim adayımız. Bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. İlimizdeki meslektaşlarımızdan Sayın Güngör’e destek istiyoruz. Mecliste bir fazla olmalıyız” dedi. TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ise “Seçimler öncesinde parlamento da mali müşavirlerin daha çok yer alması için tüm siyasi parti genel başkanlarına yazı yazdık. Biz parti olarak bir ayrım yapmadık. Sayın Güngör, hem ülkemize hem de mesleğini unutmadan meclise, ülkemize katkı sunacak bir isim” dedi.

VERECEĞİNİZ KATKILAR ÇOK ÖNEMLİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ise toplantıda şunları kaydetti: “Millet İttifakı çatısı altında 6 genel başkanımız tüm farklılıkları bir yana koyarak ülkemizin geleceği için güzel bir birliktelik sağladı. 14 Mayıs hepimiz için çok önemli bir dönemeç. Bizim listemizde Sayın Güngör dışında meslektaşınız İsmet İşeri’de bulunuyor. Biz CHP olarak Kocaeli’de listeye önem verdik ve güzel bir liste yaptık. CHP Kocaeli listesinde ittifak ortaklarımızdan iki isme de yer verdik. Güçlenerek devam ediyoruz. Örgütlerimiz gece gündüz çalışıyor. 2 yıldır sandık güvenliği için çalışıyoruz. Seçim güvenliği için 15 bin CHP temsilcisi olacak. Her mahallede bir avukat hazır bulunacak. Sayın Güngör, listemizde bana göre seçilir bir yerde, ayrıca seçileceğine de inanıyorum. Son günlerde sizin vereceğiniz katkılar önemli olacak”

GEREKLİ YASALAR ÇIKACAK

Son olarak katılımcılara hitap eden Tülin Keçeci Güngör ise “35 yıllık meslek mücadelemiz içerisinde hep haklarımızı almak için parlamentoda olmalıyız dedik. Her koşulda çalışan bir meslek grubumuz var. Sizlerin bir temsilcisi olarak mecliste gerekli yasaların çıkması için mücadele edeceğim. Siyasette kadının önemi çok kıymetli. Türkiye’yi değiştirecek olan kadınlar olacak. 14 Mayıs’ta sistemi değiştirerek demokrasi seçiminde baharın gelişini müjdelemek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica