Ekonomi

Her bir dal sigara Terör örgütünün değirmenine su taşımaktır

Her bir dal sigara Terör örgütünün değirmenine su taşımaktır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, alınan her bir sigaranın terör örgütünün değirmenine su taşıdığını öne sürdü. Soylu ayrıca, “Biz olmasak Avrupa’da ayık gezen genç olmaz” ifadelerini kullandı. Her bir dal sigara Terör örgütünün değirmenine su taşımaktır detaylar haberimizde…

Her bir dal sigara Terör örgütünün değirmenine su taşımaktır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotim Temel Eğitim Sertifika Töreni’ne katıldı.

Soylu burada kaçak sigaraya ilişkin yaptığı açıklamada, kaçak sigaraların ‘terör örgütünün elinden geçtiğini’ öne sürerek “Alınan her bir dal sigara bile terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktadır kimse kusura bakmasın” iddiasında bulundu.

“Avrupa da yasalar çok eski”

‘Uyuşturucu güzergahı üzerinde’ bulunduğunu ifade ettiği Türkiye’nin de hedef olduğunu söyleyen Soylu, “Avrupa’da yasal hassasiyet de zayıf. Laboratuvarları gelişmiş Avrupa’nın ama kanunları geri kalmış” dedi. Soylu, Türkiye’deki cezaların Avrupa’dakinden daha ağır olduğun savundu.

“Biz olmasak, Avrupa’da ayık gezen genç olmaz”

“Beni bağışlasınlar teşbihte hata olmaz. Biz olmasan Avrupa’da ayık gezen genç olmayacak” ifadelerini kullanan Soylu, Türkiye’nin nakledilen uyuşturucunun önemli bir bölümünü engellemeye çalıştığını kaydetti.

“Ülkemizde uyuşturucu tutuklusu 57 bin kişi”

“Uyuşturucu konusunda kendi göbeğimiz kendimiz kesmeliyiz” diyen Soylu, Şu anda Türkiye’deki hapishanelerde en çok uyuşturucudan tutuklu olduğunu söyleyerek, sayının 57 bin kişi olduğunu paylaştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica