Ekonomi

Hindistan’la ilişkilere ‘TURİNDO’ imzası!

Türk-Hint İşadamları Derneği (TURİNDO), iki ülke arasında pandemi nedeniyle etkilenen ilişkileri geliştirmek için kolları sıvadı.

İSTANBUL (İGFA) – Türk-Hint İşadamları Derneği (TURİNDO) olağan toplantısını Dedeman Otel Bostancı Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya dernek yönetim kurulu ve üyelerinin yanı sıra Hindistan Başkonsolosu Sudhi Choudhary, konsolosluk yetkilileri ve Hintli akademisyenler katıldı. TURİNDO Başkanı Serdal Can, derneğin Türk ve Hindistan’ın toplumsal, ekonomik ve politik alanlarında güçlü etkilere sahip, dünya çapında bağlantıları olan iki ülke vatandaşlarından oluştuğunu kaydetti.

İŞBİRLİKLERİ ARTACAK

Ağır pandemi koşullarının da etkisi ile son yıllarda iki ülke arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik işbirliğinin bir kez daha ivme kazanması, yeni fırsatların oluşturulması adına kısa ve orta vadede yapılacaklar konusunda görüş alışverişi ve fikir birliği sağlandığını kaydeden Can,  “Önceki yıllarda gerçekleştirilmesi hedeflenen ancak Koronavirüs nedeniyle ertelenen, Bombay ve Yeni Delhi B2B iş geliştirme toplantıları yeniden gündeme alındı” dedi. Serdal Can’ın konuşmasının ardından uluslararası gezi rehberi Özge Ersu “INCREDIBLE INDIA -in thirty Minutes, Hindistan’ sunumunu gerçekleştirdi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica