Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İnterrail Türkiye topluluğundan İzmit Belediyesine teşekkür

İnterrail Türkiye topluluğundan İzmit Belediyesine teşekkür

Türkiye’nin dört bir yanından gezginlerin oluşturduğu İnterrail Türkiye topluluğu, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle İzmit Belediyesine teşekkür etti – akarhaber

“Örnek duruşları için teşekkürler!”

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen depremlerin ardından İzmit Belediyesi ekipleri deprem bölgesine ulaşarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gezginlerin oluşturduğu İnterrail Türkiye topluluğu da ilk günden beri doğru koordinasyon ile çalışmalarını yürüten İzmit Belediyesine teşekkür etti.

“DOĞRU VE ETKİLİ YARDIM ÇALIŞMASI”

Depremin ilk gününden itibaren çalışmalara gönüllü olarak katılan İnterrail Türkiye topluluğu sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Depremin ilk gününden beri her yardım çağrımıza hızla yanıt verip doğru koordinasyon ve hızlı aksiyon alma konusunda çözümcü duruşuyla bizlerden desteğini esirgemeyen İzmit Belediyesine, Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e ve sahada hiçbir desteğini eksik etmeyen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci’ye teşekkür etmek istiyoruz. Kendileri doğru ve etkili yardım çalışmasının nasıl yapılacağı konusunda örnek bir duruş sergilediler. Her şey için teşekkürler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica