Siyaset

İsmet İşeri’den CHP Başiskele Örgütüne ziyaret

İsmet İşeri’den CHP Başiskele Örgütüne ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri, CHP Başiskele Örgütü ziyaretinde şu ifadelere yer verdi: – akarhaber

Sayın Başiskele İlçe Başkanım ve kıymetli yönetimi. Öncelikle beni misafir ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Bilindiği üzere 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için Genel Merkezimizin gönderdiği genelge üzerine 26 Aralık 2022 tarihinde il başkan yardımcılığı görevimden istifa ettim. Dün Gölcük İlçe Başkanlığı’na yapmış ziyaretle de örgütlerimize hem kendimi anlatmak hem de yaklaşık 3 sene beraber çalıştığımız için teşekkür etmek adına ziyaretlere başladım.

Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse 1984 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Gölcük’te mesleğimi icra etmekteyim. Gençlik kollarında başlayan siyasi hayatımda 2012 – 2018 yılları arasında 3 dönem ard arda ilçe başkanlığı yaptım. 2019 yerel seçimlerinde de Gölcük Belediye başkan adayı oldum. Gölcük’te CHP olarak artan ivmemize katkıda bulunduğumu düşünüyorum.

Her ne kadar Başiskele zor bir yer olsa da burada partimizin yükselen ivmesini yakından takip ediyorum. Özellikle 2014 yılında Aysun Hocamın Başiskele Belediye Başkan adaylığı, aynı dönemde beraber ilçe başkanlığı yaptığım İrfan Keskin, parti büyüğümüz önceki dönem il başkanım Cengiz Sarıbay’ın, önceki dönem il sekreterimiz Hüseyin Acurman’ın, bu dönemde sayın başkan Anıl Acurman ve ekibinin partimizin bu bölgede artan bir değer olmasında katkıları ve emekleri çok büyük. Anıl Başkan’ın nezdinde geçmişten günümüze partimizde emeği geçen katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

Başiskele benim için yabancı bir yer değil. Merhum Bülent Ecevit’in kırsal kalkınmayı hedefleyen Köy Koop. Projesi için “Toprak İşleyenin Su Kullananın” söylemi ile birlikte burada da başlayan tarımsal kooperatiflerin kurulmasında yardımcı oldum.

Başiskele, Kocaeli’nin yükselen yıldızı olmakla beraber buna paralel olarak bir şeyler eksik kalıyor. Turizm konusunda bölgenin son dönemlerde en popüler yeri olmasına rağmen, adeta yeşil alanları yok etme ve betonlaşma konusunda tercih edilen bir yer konumuna geldi. Bu gidişle elimizde sadece övünebileceğimiz tek eser Yuvacık Barajı kalacak. Yaklaşık 115 bin nüfuslu bir yerin trafik sorunundan plansız yapılaşmaya ekonomik sıkıntıdan özellikle aldığı dış göçlerle yabancılaşmaya kadar halkın yaşadığı sorunlar belli.

Kısacası Başiskele’nin sorunlarını biliyorum. Sorunlarınız emin olun benim de sorunumdur. Sizlerin nezdinde komşum Başiskele halkına sözümdür. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da sizinle beraberim. Hedefimiz iktidar, kıvılcımı yakaladık, ateşi harlıyoruz.

Sizlerin bir komşusu, ağabeyi kardeşi kısaca sizlerin de bir evladı olarak yerelde ve genelde Kocaeli’de iktidar olmak için sizlerle yan yana olmaktan, bu zorlu yolu el ele kol kola yürümekten büyük onur duyuyorum. Yolumuz açık olsun.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica