Doğa Tarım

İstanbul’un ve ülkenin kaderini değiştirecek proje

İstanbul’un ve ülkenin kaderini değiştirecek projeOdabaş; “İstanbul’un nüfusunun büyük bölümünü bu üretim nedeni ile Anadolu’nun bereketli topraklarına gönüllü olarak göç etmesini sağlamak için…” dedi. detaylar haberimizde…

İstanbul’un ve ülkenin kaderini değiştirecek proje

Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş yıllardır üzerinde çalıştığı projeyi hayata geçirmek için çalmadığı kapı kalmadı. Bu projenin hayata geçirilmesi için cumhurbaşkanlığı sarayının önünde eylem bile yaptı.

Odabaş bu kez İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’ya çağrıda bulunarak projenin detaylarını anlatan bir mektup kaleme aldı.

Odabaş çağrı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Ekrem İmamoğluİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı…

Sayın başkan, büyük ümitlerle geldiğiniz Belediye Başkanlığınızda, İstanbul’un ve ülkenin kaderini değiştirecek bir projemizi sizinle paylaşmak ve hayata geçirmek için bir teklifte bulunmayı vatandaşlık ve sivil toplum görevi bildim.

Geçen ki canlı yayında, en kolay ulaşılabilir bir başkan olduğunuzu ifade ettiğiniz için yazıyorum.

Bunun için size lazım olan, 30 dakika bir zaman ayırarak bu projeyi dinlemek, sağlam bir irade ve 100 dönüm bir tarım arazisi!

Pandemi sürecinde ortaya çıkan, insanların doğal ürünlerle beslenmesi, işsizlik ve İstanbul’un nüfusunun büyük bölümünü bu üretim nedeni ile Anadolu’nun bereketli topraklarına gönüllü olarak göç etmesini sağlamak için!..

Tarım ve Hayvancılıkta devrim meydana getirecek bu projemizle; Tarım ve Hayvancılıkta en önemli girdi olan; gübre, yakıt ve elektrik ihtiyacımızı tamamen Bitkisel ve Hayvansal atıkların geri dönüşümünden elde ederek; üretim maliyetini minimuma indirip, üreten insanların kentlerdeki kazancının en az birkaç kat daha fazla gelir elde etmesini sağlayacağız.

Toplamda Hedefimiz, 5 milyon istihdam, 100 milyar dolar ihracattır!

Bunun için gece gündüz 0532 3073899 Nolu telefonum açıktır.

Bilgi, ilgi ve gereğini bekler saygılar sunarım.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica