Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İZMEK kursiyerleri ‘Sevgili Doktor’ oyunuyla izleyici karşısında

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) çatısı altında bulunan Uygulamalı Tiyatro kursiyerleri, ‘Sevgili Doktor’ adlı tiyatro oyununu sergileyecek

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile hizmet veren İZMEK çatısı altında bulunan Uygulamalı Tiyatro Kursu öğrencileri ve eğitmenleri ‘Sevgili Doktor’ adlı tiyatro oyununu sergilemeye hazırlanıyor. ‘Sevgili Doktor’ tiyatro oyunu 25 Mart Cuma günü saat 11.00 ve 14.00 olmak üzere Erol Olçok Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşacak.

ANTON ÇEHOV’UN ESERİ

Anton Çehov’un iki perdelik tiyatro oyununda yönetmenliği Eğitmen Hikmet Ağ, Yardımcı Yönetmenliğini Sadullah Eren Polat’ın yapıyor. Oyunda kursiyerler Azime Arıtürk Tekin, Begüm Çetin, Beyza Nur Çalık, Ece Kardelen Ersarı, Ecem Naz Sağlam, Ergün Yazıcı, Esra Aydın, Fikret Kuytak, Hale Bayin, Kevser Uslu, Nazlı Kaya, Ömer Yalın Büyük, Sadullah Eren Polat, Semih Kalaycı, Sevda Taş, Taner Efe ve Yasemin Aba sahne alacaklar. Ücretsiz sergilenecek olan oyun öncesi öğrenciler son provalarını gerçekleştiriyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica