Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu 1 Ekim’de perdelerini aralıyor

İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu 1 Ekim’de perdelerini aralıyor

2021-2022 Tiyatro sezonunda kurulan İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu, 28 Haziran 2022 tarihinde sezonun son oyununu oynayarak perdelerini seyircilere kapattı

1 Ekim tarihinde yeni oyunlarıyla beraber seyircisiyle buluşacak olan Gülümse Çocuk Tiyatrosu, saat 14.00’da Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde Burhan Akçin’in Yönetiminde Küsküs Araba, Buzul Prens ve Örgü Sultan adlı oyunuyla sezon açılışını gerçekleştirecek.

İZMİT HALKIYLA BULUŞACAK

Saat 20.00’da Anadolu Ödülleri kapsamında en iyi oyun ve en iyi erkek oyuncu ödüllerine layık görülen Öğretim Görevlisi Mine Artu’nun yazdığı ve Burhan Akçin’in yönettiği “Vasati Dört Kişi” oyunu İzmit Belediye Tiyatrosu tarafından Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde İzmit Halkıyla buluşacak.

ÜCRETSİZ REZERVASYON

Geçtiğimiz sezonda büyük başarılar elde eden İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu, 2022-2023 tiyatro sezonunda üç yeni oyuna hazırlanacak. Çalışmalara başlayacak olan ekip, hem oyuncu kadrosunu hem de farklı oyunlar ile repertuarını genişletecek. İzmit Belediye Tiyatrosu ve Gülümse Çocuk Tiyatrosu oyunları ücretsiz olup rezervasyon sistemi ile seyirci kabul ediliyor. Rezervasyon ve Detaylı Bilgi almak isteyen vatandaşlar 0262 322 1999 no’lu telefonu arayarak bilgi alabilir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica