Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi 30 Ağustos’ta zaferi doyasıya kutlayacak

İzmit Belediyesi 30 Ağustos’ta zaferi doyasıya kutlayacak

İzmit Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri belli oldu. İzmit Belediyesi bu yıl da her yıl olduğu gibi İzmitlilere unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak

İzmit’te milli bayramları ruhuyla yaşatan ve büyük bir coşkuya ev sahipliği yapan İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu yıl 100’üncü yıla yakışır şekilde kutlayacak. İzmit Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için dopdolu bir program hazırladı.

İLK GÜN BİSİKLET TURU VE AÇILIŞ

Programlar 28 Ağustos günü saat 09.00’da Yahya Kaptan’dan şehir merkezine kadar Zafer Haftası Büyük Taarruz Bisiklet Turu ile başlayacak. 28 Ağustos’taki bir diğer etkinlik ise saat 14.00’da Akmeşe Atatürk Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Motocross pisti açılışı olacak.

SERGİ AÇILIŞI VE FİLM GÖSTERİMİ

29 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da Dolphin Sanat Galerisinde 4 Eylül’e kadar açık kalacak ‘Zaferin 100. Yılında’ adlı yağlı boya sergisi açılacak. 29 Ağustos’ta ayrıca saat 20.00’da Sabri Yalım Parkında Cumhuriyet filminin gösterimi olacak.

FİNAL KONSERLE YAPILACAK

Dolu dolu geçecek 30 Ağustos Salı günü ise program saat 09.00’da Kültür Tepesinde yapılacak resmi törenle başlayacak. Resmi törenin ardından saat 14.00’da Yeşil Konak Atatürk Anı Evinde 30 Ağustos Atatürk ve Milli Mücadele Anı evi Açılış Töreni yapılacak. Akşam saat 19.30’da Kültür Tepesinden İzmit Kent Meydanına kadar Zafer Korteji gerçekleştirilecek. Etkinliklerin finali ise saat 20.30’da İzmit Kent Meydanında gerçekleştirilecek Büyük Taarruz ve Büyük Zaferin 100. Yıldönümü Konseriyle olacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica