Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi, İzmit’in çınarlarını gülümsetecek

İzmit Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 22-25 Mart tarihleri arasında Alzheimer Yaşam Evi’nde birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyecek

Yaşlı vatandaşlara karşı saygı ve özverisini her alanda göstermeye devam eden İzmit Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında birbirinden güzel aktivitelere imza atacak. Haziran ayında açılışı yapılan ve faaliyete geçtiği günden itibaren vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi’nde düzenlenecek etkinliklerde, Alzheimer Yaşam Evi sakinleri ile engelli, çocuk, kadın ve mahalle sakinleri gibi birçok farklı grup bir araya gelecek.

FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

İzmit’in çınarlarının refahı ve huzuru için farklı alanlarda faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi, vatandaşları hafta boyunca ney dinletisi, el sanatları etkinlikleri ve müzik etkinlikleriyle gülümsetecek. 22-25 Mart tarihleri arasında İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılacak etkinliklere, tüm İzmit halkı da katılım gösterebilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica