Genel

İzmit Belediyesi Tıp Bayramında gönülleri fethetti

Belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet adına doktorlara ulaştırılan hediyeler kalpleri ısıttı

İzmit Belediyesi Tıp Bayramında gönülleri fethetti … “Günler öncesinden randevusuz ziyaretlerle ne kadar değerli olduklarını hissettirmek için çeşitli adımlar atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bu kez doktorlara unutamayacakları bir hediye gönderdi…” detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesi Tıp Bayramında gönülleri fethetti

İzmit Belediyesi kentimizde görev yapan bazı doktorlara 14 Mart Tıp Bayramı’nda ömürleri boyunca unutamayacakları bir sürpriz hazırladı. Belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet adına doktorlara ulaştırılan hediyeler kalpleri ısıttı

Dr. Öğr. Üyesi Can İlker Demir
Dr. Öğr. Üyesi Can İlker Demir

İzmit Belediyesi, ömrünü hayat kurtarmaya, hastaları iyileştirmeye ve toplumun sağlıklı olmasına adayan doktorların ve sağlık emekçilerine 14 Mart Tıp Bayramı’nda unutamayacakları bir sürpriz hazırladı. Günler öncesinden randevusuz ziyaretlerle ne kadar değerli olduklarını hissettirmek için çeşitli adımlar atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bu kez doktorlara unutamayacakları bir hediye gönderdi.

Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli
Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Özellikle salgın dönemlerinde kendilerinden, ailelerinden ve sevdiklerinden ödün vererek gece-gündüz çalışan doktorlara, özlem duydukça izleyebilmeleri için özellikle çocuklarından aldıkları videolu mesajları ileten İzmit Belediyesi yetkilileri duygu yüklü anlar yaşanmasına neden oldu. Başkan Hürriyet’in selamıyla birlikte kendilerine takdim edilen çiçekle mutlu olan doktorlar, çocuklarının mesajlarını görünce şaşkınlığını ve duygularını saklayamadı.

DUYGUSAL TEPKİ VERDİLER

Prof. Dr. Serdar Filiz
Prof. Dr. Serdar Filiz

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, doktorların yakınlarına ulaşarak Tıp Bayramı’nı unutulmaz kılmak için duygularını paylaşacakları video rica etti. Ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Uzman Dr. Hamit Göksel’e kızları Doğa ve Derin’den, KOÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Filiz’e kızı Nergis’ten, KOÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Dr. Öğretim Üyesi Can İlker Demir’e oğlu Alp Çınar’dan ve KOÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli’ye kızı Polen’den video mesajlar izletildi. Ne olduğunu bilmeden telefona yaklaşan doktorların yüz ifadeleri ve videolara verdikleri tepkiler hem tebessüm ettirdi hem de kalpleri ısıttı.

Uzm. Dr. Hamit Göksel
Uzm. Dr. Hamit Göksel

ÇOCUKLAR BABALARINA SESLENDİ

Hazırlanan sürprizde çocukları doktor olan babalarına şu sözlerle seslendi: Doğa ve Derin Göksel, “Uykusuz geçirdiğin geceleri ve sensizliği anlayabiliyoruz. Yaptığın mesleğin kutsallığının farkındayız ve seni destekliyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı’n kutlu olsun. Seni seviyoruz.” Nergis Filiz, “Seni çok seviyorum. Seni çok özledim. Bende evde çok çalıştım. Bütün ödevlerimi yaptım.” Alp Çınar Demir, “Tıp Bayramı’n kutlu osun. Geceleri işe gidiyorsun. Çok emek veriyorsun. Sen benim kahramanımsın. Seni çok seviyorum.” Polen Kesemenli, “Ben ne kadar seni gönderirken stres yaşasam da, ‘Herkes evinde otururken sende gel yanımda otur’ demek istesem de, elini kolunu bağlayıp engel olmak istesem de bunun imkansız olduğunu biliyorum. Çünkü sen mesleğini aşkla yapan bir adamsın.”

DOKTOR BABALARIN TEPKİLERİ

Doktor babalar ise çocuklarının mesajlarını karşılarında görünce mutluluklarını ve şaşkınlıklarını şu sözlerle ortaya koydu:
-Uzman Dr. Hamit Göksel’in tepkisi: “Çok büyük bir sürpriz oldu. Çok teşekkür ediyorum. Başkanıma da çok teşekkür ediyor, tüm hereksin tıp bayramını kutluyorum.”
-Çocuğunu ekranda görünce çok şaşıran Prof. Dr. Serdar Filiz mesajı dinledikten sonra telefonun ekranını öptü ve telefonu kalbinim üzerine götürdü. Filiz, “Canım benim ya. Harika bir şey bu. Başkanıma da çok selamlar, sağ olsun. Eksik olmasın. Çok teşekkür ederim” dedi.
-Yard. Doç. Dr. Can İlker Demir’in tepkisi: “Çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Aldığı en güzel Tıp Bayramı hediyesi. Şuan çok şaşkınım.”
-Kızı Polen’in mesajı dışında aşığı olduğu Kocaelispor’un da tüm şampiyonluk kadrolarının yer aldığı poster hediye edilen Prof. Dr. Cumhur Kesemenli gözleri dolarak, “Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum. Çok anlamlı bir hediye. Posteri de işyerimin en güzel yerine asacağım” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica