Genel

İzmit Belediyesi’nden ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği stantları açıklaması

İzmit Belediyesi’nden ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği stantları açıklaması … açıklamada; “stantlar Türkiye Sakatlar Federasyonu’nun organize ettiği ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği kapsamında olup; bazı medya organlarında yer aldığı gibi İzmit Belediyesi tarafından kurulmamıştır” denildi. detaylar haberimizde…

İzmit Belediyesi’nden ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği stantları açıklaması

İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;
“Ömerağa Mahallesi, Abdurrahman Yüksel Caddesi, Sabri Yalım Parkı doğu kaldırımında bulunan stantlar Türkiye Sakatlar Federasyonu’nun organize ettiği ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği kapsamında olup; bazı medya organlarında yer aldığı gibi İzmit Belediyesi tarafından kurulmamıştır.

Elde edilen gelirin engelli insanlara bağışlanacağı ‘Engelsiz Anadolu’ etkinliği için Türkiye Sakatlar Federasyonu tarafından İzmit Belediyesinden sadece yer talebinde bulunulmuştur.

Esnafımızın stantların kaldırılması ile ilgili şikayetleri dikkate alınarak İzmit Kaymakamlığı ile görüşülmüş, verilen ortak karar gereği Türkiye Sakatlar Konfederasyonundan da rica edilerek, söz konusu etkinliğin Pazartesi günü son bulacağı belirtilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica