Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesinin dayanışma zincirine Elginkan Vakfı’ndan destek

İzmit Belediyesinin dayanışma zincirine Elginkan Vakfı’ndan destek

Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi dağıtacak olan İzmit Belediyesi’ne bir destek de 2 bin adet koli bağışlayan Elginkan Vakfı’ndan geldi

İzmit Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması hususunda çözüm üretmeye ve etkin bir kaynak alanı oluşturmak adına ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşları ve derneklerle iş birliği içerisinde çalışmaya devam ediyor. Ramazan Ayı öncesi ihtiyaç sahipleri için hazırlıklarını sürdüren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, son olarak belediyenin hizmetlerine katkıda bulunmak isteyen Elginkan Vakfı ile iş birliği yaptı.

2 BİN ADET RAMAZAN KOLİSİ

Yapılan iş birliği çerçevesinde Elginkan Vakfı birlik ve beraberliğin sağlandığı, karşılıklı hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst düzeyde olduğu Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi aileleri desteklemek amacıyla İzmit Belediyesinin başlattığı Ramazan Ayı dayanışma zincirine 2 bin adet Ramazan kolisi bağışladı. İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla bağışta bulunacak firmalarla iş birliği yapmaya ve Ramazan Ayı boyunca kimsenin sofrasının boş kalmaması adına çalışmalarına devam edecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica