Raporlar

İzmit Belediyesinin Kamuoyu Duyurusu

İzmit Belediyesinin Kamuoyu Duyurusu

İzmit Belediyesinin iktisadi kuruluşlarından Sarbaş tarafından işletilen marka değeri yüksek “Gülümse Kafe” il genelinde toplu etkinliklerin yapılabildiği gözde mekanların başında gelmektedir. Provokatif haber peşinde koşanların da hedefinde – akarhaber

İzmit belediyesinin Duyurusu:

Kocaeli Barış Gazetesi’nde 17 Mart 2023 tarihinde yer alan “HDP yeni partisini Gülümse Kafe’de tanıtacak!” ve hemen akabindeki “O toplantıya Hürriyet engeli” haberleri gerçeği yansıtmamakta olup; bu haber, içerisinde bulunduğumuz hassas seçim sürecini de bilerek ve isteyerek zedeleme gayesi taşımaktadır.

Söz konusu haberde, “Yeşil Sol Parti Kocaeli İl Örgütü yeni partiyi İzmit Belediyesine ait Gülümse Kafe’de tanıtacak” bilgisi ve davetiye görüntüsü yer almasına rağmen, Sarbaş A.Ş. tarafından ilgili siyasi partinin tanıtım toplantısı konulu kahvaltı programı planlanmamıştır.

Ayrıca sanki böyle bir program varmış da, İzmit Belediye Başkanı engellemiş gibi bir hava yaratılmaya çalışılması kasti ve kötü bir maksada hizmet etmektedir.

SARBAŞ A.Ş. olarak, açık ve net ifade etmek isteriz ki; Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de Yeşil Sol Parti Kocaeli İl Örgütü’nün herhangi planlı bir programı bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica