Genel

İzmit Çarşı’dan Anneler Günü kampanyası

İzmit Çarşı’dan Anneler Günü kampanyası … İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği İzmit Çarşısı’nda yer alan üreticiler, ürünlerinin fiyatlarında indirim yaparak kampanyaya katılım sağladı. detaylar haberimizde…

İzmit Çarşı’dan Anneler Günü kampanyası

Yüzlerce İzmitli üreticinin milyonlarca alıcıya ulaştığı Türkiye’nin örnek e-ticaret sitesi İzmit Çarşısı, Anneler Günü’ne özel kampanya düzenledi.  İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (İZMEK) eğitim gören kursiyerlerin yanı sıra doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli yerel işletmelerin, esnafın ve kadın girişimcilerin ürünlerinin milyonlarca alıcıya ulaştığı e-ticaret sitesi İzmit Çarşısı, Anneler Günü’ne özel kampanya düzenledi. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği İzmit Çarşısı’nda yer alan üreticiler, ürünlerinin fiyatlarında indirim yaparak kampanyaya katılım sağladı.

HEM ANNELER, HEM ÜRETİCİLER MUTLU

Anneler gününe kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, doğaya ve topluma saygılı üretim yapmaya niyetli üreticilere de destek verecek. İzmit Çarşısı’ndaki kampanya ile birlikte uygun fiyatla alışveriş yapma imkanı yakalayan İzmitliler, hem kendilerini, hem de annelerini mutlu edecek. Alışveriş yapmak isteyenler, İzmit Çarşısı Anneler Günü Özel kategorisindeki üreticilere https://good4trust.org/carsi-izmit-annelergunu linkinden ulaşabilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica