Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Unutmaz Perşembe Sinemaları başlıyor!

İzmit Unutmaz Perşembe Sinemaları başlıyor!

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen İzmit Unutmaz programları kapsamında Perşembe Sinemaları başlıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle sıcak yaz akşamları İzmit Unutmaz programlarıyla çok daha keyifli geçecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen İzmit Unutmaz etkinliklerine şimdi de Perşembe Sinemaları etkinliği dâhil oluyor. Ağustos ayı boyunca devam edecek olan sinema geceleri ile İzmit’te yaz akşamları rengârenk geçecek.

“NEŞELİ GÜNLER” İLE BAŞLIYOR

İzmit Unutmaz Perşembe Sinemaları etkinliğinin ilki 4 Ağustos Perşembe (yarın) saat 21.00’de Gülümse Kafe’de ‘Neşeli Günler’ filmi ile başlıyor. Başrollerinde usta oyuncular Münir Özkul ve Adile Naşit’in yer aldığı 7’den 70’e herkesin severek izlediği Neşeli Günler filmini izlemeye tüm İzmitliler davetlidir.

ANKET YAPILACAK

İzmit Unutmaz Perşembe Sinemaları etkinliği 11, 18, 25 Ağustos ve 1 Eylül Perşembe tarihlerinde Gülümse Kafe’de devam edecek. İzmit Belediyesi, yapılacak olan anketle bu tarihlerde oynatılacak olan filmleri vatandaşlara soracak. Yeşilçam’ın efsanelerinin yer aldığı anket sonucunda İzmitliler izlemek istedikleri filmleri açık havada izleme şansı bulacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica