Siyaset

Kadir Çelenk İyi Parti Çayırova gençlik kolları başkanlığına atandı

Kadir Çelenk İyi Parti Çayırova gençlik kolları başkanlığına atandı Çayırova da yerel seçimlerin iddialı partisi İyi Parti, seçim çalışmalarına yönelik adımlarına bir yenisini ekleyerek Kadir Çelenk’i İyi Parti Çayırova gençlik kolları başkanlığına getirdi. detaylar haberimizde…

Kadir Çelenk İyi Parti Çayırova gençlik kolları başkanlığına atandı

Çayırova da yerel seçimlerin iddialı partisi İyi Parti; seçim çalışmalarına yönelik adımlarına bir yenisini ekleyerek kadir çelenk’i İyi Parti Çayırova gençlik kolları başkanlığına getirdi.

Çayırova doğumlu olan Kadir Çelenk Çayırova gençliği tarafından oldukça tanınan bir sima. Gençler arasında oldukça sevilen Kadir Çelenk; artık kendi geleceklerine yön verme noktasında siyasete girmek zorunda olduklarını bunun adresi olarak ta arkadaşları ile seçimlerinin iyi parti olduğunu ifade ettiler.

İyi Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal; “gençler ile bu partinin ivme kazanacağını, genç akla her zaman ihtiyacımız var. Göreve getirdiğimiz Kadir Çelenk ile Çayırova gençliğinin organize olacağına inancım tamdır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica