Siyaset

Kandemir: “Uyuşturucu ile mücadele terör ile mücadeleye eşdeğerdir”

Kandemir; "Uyuşturucu satan milleti direk olarak hedef alan kişi ya da kişiler dağdaki terörist gibi vatan hainidir ve bugün bir miktar para karşılığında milleti zehirleyen öldüren kişi yada kişiler yarın menfaati karşılığı vatanını da satacaktır"

Kandemir: “Uyuşturucu ile mücadele terör ile mücadeleye eşdeğerdir” … Kandemir; “Vatanını milletini seven her bireyin bilinçli bir şekilde uyuşturucu illeti ile mücadele etmesi gerekir” dedi. detaylar haberimizde…

Kandemir: “Uyuşturucu ile mücadele terör ile mücadeleye eşdeğerdir”

Gelecek Partisi İzmit’ten uyuşturucu uyarısı

Gelecek Partisi İzmit İnsan Hakları Başkanı Onur Kandemir, “Gelin hep birlikte uyuşturucuya geçit vermeyelim. Polisimiz ve jandarmamız ile birlikte bu mücadelenin bir parçası olalım. Öncelikle ilimizde bulunan tüm siyasi partileri bu hususta duyarlı olmaya ve milletimizi bu konuda bilinçlendirmek için eğitim vermeye yapmaya davet ediyorum” dedi.

İŞSİZLİK VE YOKSULLUKTAN BESLENİYOR

‘Uyuşturucu ile mücadele konusu milletimize yapılan ve yapılacak olan en büyük hizmettir’ diyerek basın açıklaması yapan Onur Kandemir şu görüşlere yer verdi; “Uyuşturucu ile mücadele terör ile mücadeleye eşdeğerdir. Vatanını milletini seven her bireyin bilinçli bir şekilde uyuşturucu illeti ile mücadele etmesi gerekir. Eğer milletimiz bu konuda duyarlı olursa inanıyorum ki güzel ülkemde bu pislik yok olup gidecektir. Uyuşturucu satan milleti direk olarak hedef alan kişi ya da kişiler dağdaki terörist gibi vatan hainidir ve bugün bir miktar para karşılığında milleti zehirleyen öldüren kişi yada kişiler yarın menfaati karşılığı vatanını da satacaktır. Vatan kavramını oluşturan millettir.

“GENÇLİK BUNALIMDA…”

Son yıllarda gittikçe yaygınlaşan uyuşturucu kullanımı, satımı ve yozlaşmaya karşı başlatılan çalışmaları takip ediyor ve destekliyorum. Uyuşturucu kullanımı, satımı ve yozlaşmanın, ülkemizde uygulanan ekonomik politikaların sonucu ortaya çıkan işsizlik ve yoksullaşmadan beslendiği açıktır. Ülkemizde ve şehrimizde işsizlik, yoksulluk ve güvencesiz yaşam gün geçtikçe artmaktadır. İşsizlik belası en çok gençlerin başında bulunuyor. İşsiz olup anne ve babasının eline bakmak zorunda bırakılan bu genç insanların, en zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıp bunalıma düştüğü de acı bir gerçektir.”

HER KESİME BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Aile, arkadaş, çevre, okul ve akraba dayanışmasından yoksun olan gençler arasında uyuşturucu kullanımı bir sığınma olarak kendini gösteriyor, diyerek açıklamasını sürdüren Kandemir, “Özellikle uyuşturucu kullanımı, fuhuş, kumar, her türlü şans oyunları; gençleri geçici olarak sorunlarından uzak tutup, uzun vadede bataklığın içine iyice çekilmelerine sebep olmaktadır. İşsizlik ve yoksulluğun sonucu olarak ortaya çıktığını düşündüğüm uyuşturucu kullanımı-satımı, fuhuş, kumar gibi yoz ilişkiler bazı insanlar tarafından ne yazık ki geçim kaynağı olarak görülmektedir. Bu tutum ve davranışlarınsa sistem tarafından teşvik edildiğini görüyoruz. Uyuşturucu; Mücadele edilmediği sürece tüm ailelerin canını yakacak ve tüm insanlığı ağına çekecek bir zehirdi. Uyuşturucu; Yozlaşmanın tüm insanları etkilemesi için egemen güçler ve terör tarafından kullanılan önemli bir silah ve finansal kaynak olduğu unutulmamalıdır. Uyuşturucu; Sadece kullananları değil, etrafında yaşayan herkesi kendine çeken ve mücadele edilmediği takdirde içinden çıkılması imkânsız bir bataklıktır…

“GENÇLERİMİZ UYUŞTURUCU ÇETELERİNİN HEDEFİNDE”

Uyuşturucu çetelerinin hedefi olan gençlerimizi bu bataktan kurtarabilmek, ülkeyi yaşanabilir alanlara çevirebilmek, gençlerimizin sosyal ve kültürel yaşama katılabilmelerini sağlayabilmek amacıyla bu konuda mücadele eden başta Kolluk kuvvetlerimizi, önde gelen kurumları, dernekleri ve bireysel mücadele eden isimsiz KAHRAMANLARI canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca gençlerin sosyal, kültürel, sportif etkinliklere yönlendirilebilmesini sağlamaya yönelik tesislerin kazandırılması konusunda belediyelerin ve valiliklerin gerekli duyarlılığı göstereceklerine ve gerekli girişimlerde bulunacaklarına inanıyorum.

İSİMSİZ KAHRAMANLAR

Tüm bu koruyucu önlemlerin yanı sıra uyuşturucu ile mücadele ve tedavi konusunda önemli bir birim olan “Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi”ni tüm illerde açma konusunda da Sağlık Bakanlığı duyarlı davranmaya davet ediyorum. Uyuşturucu ile mücadelenin en etkili yöntemi bilinçli vatandaş olmaktır. Uyuşturucu kullanımı veya satışı ile karşılaşmanız durumunda kolluk kuvvetlerine direkt olarak bildirmeniz, gelecek nesiller için yapacağınız en iyi KAHRAMANLIK olacaktır. Bu hususta duyarlı vatandaş olarak bizlere ihtiyaç duyulmaktadır. İsimsiz KAHRAMANLAR her zaman milletinin yanındadır.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica