Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Karavan Tanıtım Günlerine Kocaeli Damgası

Karavan Tanıtım Günlerine Kocaeli Damgası

Kocaeli’de bir ilk olarak Kocaeli Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından turizm ve doğa sporlarını tanıtmak ve sevdirmek amacıyla “Karavan Tanıtım Günleri” düzenlendi- akarhaber

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile MÜSİAD Kocaeli tarafından programlanan, Kartepe Group Fuarcılık A.Ş. Organizasyonuyla gerçekleşen “Karavan Tanıtım Günleri” 2 Kasım’da başladı ve yarın 5 Kasım’da sona erecek.

Cozy Dome
Cozy Dome

Doğu Marmara Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri etkinliği sektörün daha fazla üretim yapmasına ve ihracat yapmasına katkıda bulunacağı gözönüne alındığında, Fuarların bölgenin turizmine ve gelişmesine çok büyük katkı sağladığı da net olarak görülebilecektir.

Karavan Tanıtım Günlerine katılan 15 Kocaeli firmasının birbirinden ilginç ve güzel ürünlerin vatandaşların beğenisine sunulması Kocaeli ekonomisine katacağı artı değer etkinliği çok kıymetlendirmektedir.

Cozy DomeKaravanların her alanının yer aldığı etkinlikte, çeşitli teknelerin ve tiny house çeşitleri ve Cozy Dome müşterilerin beğenisine sunuldu.

Organizasyon içinde yer alan ilginç projelerden biriside Cozy Dome oldu.

Kocaeli bölgesinde üretimi iki genç girişimci mühendis tarafından yapılan Cozy Dome ların, Kafe Restoran Konsepti, Yoga ve Pilates Konsepti, Özel Dinlenme Alanlarında kullanılabilen Konsept, Hobi Bahçesi ve Sera Konsepti, Stant Tanıtım Günlerinde kullanılabilen Konseptleri bulunmaktadır.

COZY DOME KOCAELİ…Cozy Dome

-Çevreye duyarlı ev sahipleri, eko-tatil yerleri ve göz kamaştırıcı inziva yerleri, insanoğlunun bildiği en güçlü yapı oldukları için kubbe evlerini tercih etmektedir.

-Gelişmiş Eko-Köyler, NASA Mars keşif projesi ve dünyadaki en gelişmiş yüksek teknoloji geliştirme projelerinden bazıları kubbe evleri tercih ediyor.

-Evinizin bahçesinde günün yorgunluğunu ve stresini atmak için sakin, huzurlu ortamda bahçenizin küçük bir alanında yapacağınız hobi bahçesi ile uygun maliyetlerle hem organik beslenebilir hem de toprakla uğraşarak şehrin stresinden uzaklaşabilirsiniz.

-Dış hava şartlarından etkilenmeden eğlence alanından özel günlere ev sahipliği yapan bir yere kadar hemen hemen her şeye dönüştürebilirsiniz.

-Cozy dome evlerimiz estetik mimarisi ile tüm mevsimlerde kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

-Cozy dome Oteller, restoranlar, kafeler için açık oturma alanı olarak dış hava koşullarından etkilenmeden hizmet verebileceğiniz harika bir seçimdir.

Cozy Dome

Kocaeli basını içinde yayın yapan akarhaber.com ailesi olarak, Kartepe Group Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Şener Meral’e ve MÜSİAD Kocaeli başkanı İsmail Uslu’ya ve bu kurumlara her türlü olanakları sağlayan ve desteğini veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica