Genel

Karbafed’in Marmara Kadırga Yaylası Şenliğine yakışan kapanış

Çekilişte hediye çıkan katılımcıların federasyon merkezine bir ay içerisinde müracaat etmesi bekleniyor...

Karbafed’in Marmara Kadırga Yaylası Şenliğine yakışan kapanışKalyoncu; “Geleneksel hale getirmeyi planladığımız Marmara Yayla Şenliğimizin bir sonraki yılında yapacağımız organizasyonda görüşmeyi umut ediyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Karbafed’in Marmara Kadırga Yaylası Şenliğine yakışan kapanış

Yöresel sanatçılar tam not aldılar

Kocaeli Artvin Batum ve Havalisi Dernekleri Federasyonu’nun (KARBAFED) düzenlediği şenlik başladığı gibi mükemmel sona erdi.

Yöresel sanatçılar beğeni topladı

Yerel müzisyenler; Mürsel Akdemir, Özkan Hatinoğlu, Hikmet Korkut, Vira Cemal ve Bağattin Kılıç sırasıyla sahne aldı. Sanatçılar, şenliğe katılanlardan tam not aldı.

Gürcistan Kocaelispor onurlandırdı

Çekiliş yapıldı

Şenliğe renk katan etkinliklerden olan ve üç gün boyunca satılan biletlerin çekilişleri son gün yapıldı. Çekiliş sonucunda hediyeler sahiplerini buldu. Yapılan çekilişten sonra kendilerine hediye çıkan katılımcıların federasyon merkezine bir ay içerisinde müracaat ederek talihlerine çıkan hediyelerini almaları bekleniyor.

Siyasiler ve STK temsilcileri kapanışta bulundular

Karbafed Marmara Yayla Şenliğinin son gecesine İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye eski başkanlarından Erhan Yenilmez, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Gürcistan Kocaelispor Kulübü Başkan ve sporcuları katılarak etkinliği onurlandırdılar.

“Sponsor firmalarımıza ve destek veren başkanlarımıza teşekkürler”

Kapanışı birlikte yaptılar

Başkan Mikail Kalyoncu, tüm katılımcılara ve STK temsilcilerine, Kadın Kollarına ve Gençlik kollarına teşekkür etti. Kalyoncu; “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız Marmara Yayla Şenliğimizin bir sonraki yılında yapacağımız organizasyonda görüşmeyi umut ediyorum. Düzenlemiş olduğumuz bu şenliğe katkılarını esirgemeyen, başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım’ın yanı sıra bize sponsorluk yapan firmalarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica