İGF

Kayseri’de kavşak çalışmaları bitiyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı’nın kesiştiği noktada devam eden katlı kavşak ile 2 adet U alt geçitteki çalışmaları yerinde denetledi. Büyükkılıç, “Kavşak çalışmamız ile ilgili sona doğru yaklaşıyoruz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Şehrin önemli ana arterlerinden Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı üzerinde devam eden katlı kavşak ve 2 adet U alt geçit çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yüksek yoğunluklu nüfusa sahip mahallelere ulaşımın sağlandığı kritik bölgede kesintisiz bir trafik akışının sağlanmasına yönelik Büyükşehir Belediyesi’nce projelendirilen çalışmanın en kısa sürede tamamlanması için çalışmalar sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkında kapsamlı bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Kavşak çalışmamız ile ilgili sona doğru yaklaşıyoruz. Burada büyük bir projede, hem üniversiteye giden boyutu hem Talas’ımızdan gelecek olan tramvay ile ilgili alt geçidi, üst geçidi derken, Kasım ayı sonuna doğru U geçitleri tamam, aralık ayı sonuna doğru da inşallah diğer geçitlerimiz tamamlanmak üzere kavşak çalışmamızda sonuca ulaşacağız” dedi.
 
Büyükılıç, Hulusi Akar Bulvarı ile Âşık Veysel Bulvarı’nın yükünü hafifletmek ve kesintisiz ulaşım amacıyla Eşref Bitlis Bulvarı’ndan Talas’a alternatif bağlantı yolu ile alt geçit yapım çalışmalarının da hızla sürdüğünü vurguladı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica