Siyaset

Kırmızı Beyaz Dergisinin 100. Yıl Özel Sayısı Çıktı!

Kırmızı Beyaz Dergisinin 100. Yıl Özel Sayısı Çıktı!

Türkiye’nin en uzun soluklu gençlik dergisi Kırmızı Beyaz’ın 59. Sayısı çıktı!- akarhaber

Türkiye’nin en nitelikli gençlik dergisi Kırmızı Beyaz, “Gençlik Birliğe, Yeniden Türk Devrimi’ne” sayısıyla Türkiye’nin dört bir yanına ulaştı.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinin hazırladığı Kırmızı Beyaz dergisi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel sayısı, “Tam Bağımsız ve üreten Türkiye’yi kurmanın biricik anahtarı Atatürk devrimlerini tamamlamaktır” diyerek yola çıkıyor. Türkiye’nin Atatürk’te kenetlendiği ve Türk Devrimi’ni tamamlama ihtiyacında birleştiği bu günlerde Kırmızı Beyaz da Türk gençliğini Atatürk’ün milli ve devrimci programında birleştiriyor.

Dergide TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin’in kaleme aldığı “Yüzyılın Yürüyüşünün Hedefi: Atatürk Devrimi Tamamlanacak” yazısında, Türk Devrimi’nin arkada bıraktığı iki yüzyılının, bugününün, yarınının bir muhasebesini yapıldı; Türk milletinin önündeki görevler çıkarıldı.

Dergide yer alan diğer yazılarda, gündemin en önemli maddelerinden olan Filistin-İsrail savaşı, Cumhuriyet’in bıraktığı emanet, 100. yılda bizleri gururlandıran milli sporcularımız ve Mehmet Şimşek’in yönettiği yoksullaşma ekonomisi yer aldı.

Tamamı TGB’li gençler tarafından hazırlanan ve her sayfasını bir solukta okuyacağınız Kırmızı Beyaz dergisini;
● TGB İl Başkanlıklarından temin edebilirsiniz.
● 0541 466 70 64 numaralı telefon numarasından sipariş edebilirsiniz veya kbdergi@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.
● http://kirmizibeyazdergi.org/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica