Genel

Kırmızı ‘Keser döner sap döner gün gelir hesap döner’

Kırmızı ‘Keser döner sap döner gün gelir hesap döner’ Kırmızı; “basında ve sosyal medyada çıkan asılsız haberleri kimin ve kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Amaçları CHP Kartepeyi yıpratmak bölmek yaklaşık 2 yıldır bunu başaramadılar” dedi. detaylar haberimizde…

Kırmızı ‘Keser döner sap döner gün gelir hesap döner’

CHP Kartepe ilçe başkanı Şeref Kırmızı, basında ve sosyal medyada yapılan olumsuz eleştirilere cevap verdi.

Kırmızı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

CHP Kartepe yönetimi olarak 4 Aralık 2017 de Hedef 2019 Kartepe şiarı ile göreve geldiği andan bu güne kadar sürekli alanda olduklarını vatandaşın her zaman yanında olduklarını belirten Kırmızı; “Kartepe ilçe yönetimi olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluk gereği sahadayız. Biz söz verdiğimiz gibi sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalsın istemiyoruz. Bu anlayış ile çalışıyoruz. Kartepemiz dağınık 32 mahalleden oluşuyor buna rağmen tüm yol arkadaşlarımız ile birlikte alanlardayız.

Hedefimiz hiçbir zaman kimseyi incitmek, kırmak değildir. Bu süreçte dolduruşa gelmeyeceğiz, tartışmaya girmeyeceğiz. Güzel Kartepemizin kaderiyle kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz. Biz insana insan olduğu için saygı ve sevgi besleriz.

Son dönemde basında ve sosyal medyada çıkan asılsız haberleri kimin ve kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Amaçları CHP Kartepeyi yıpratmak bölmek yaklaşık 2 yıldır bunu başaramadılar. Şimdi de seçim sürecinde yapmaya çalışıyor. Partili gözüküp el altından kimlerle işbirliği yapılıyor, kimlere çalışılıyor kim çalışıyor her şeyin farkındayız. Bu yapılanlar amacına ulaşmak yerine bizlerin birliğini pekiştirmektedir.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. Hukuki yollara 31 Marttan sonra başlayacağız. Hiç kimse kendisini kaf dağında sanmasın. Şu süreçte tüm gücümüzle Kartepe halkımızın hakkettikleri özledikleri Belediyeyi yaşatmak için çalışıyoruz” İfadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica