Genel

Kocaeli Bilnet ve Bilgi Köprüsü’nden Kocaelispor ile sponsorluk anlaşması

Kocaeli Bilnet ve Bilgi Köprüsü’nden Kocaelispor ile sponsorluk anlaşması

TFF 1’inci Lig’de ketimizi temsil eden Kocaelispor’a Ali Korkmaz’ın sahibi olduğu Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları ve Kocaeli Bilnet Okulları arasında muhtelif reklam alanları kullanımı hususunda reklam sözleşmesi imzaladı- akarhaber

Kentimizin takımı Kocaelispor’a yaptığı destekler ile bilinen Ali Korkmaz’ın sahibi olduğu Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları ve Kocaeli Bilnet Okulları’ndan bir destek daha geldi. Körfez Brunga Tesisleri’nde Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile bir araya gelen Ali Korkmaz’a Bilnet İdari işler Müdürü Sinan Yazıcı ve Bilgi Köprüsü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayhan Uykurer eşlik etti.

İMZALAR ATILDI

Kocaelispor ile Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları ve Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü arasında muhtelif reklam alanları kullanımı hususunda reklam sözleşmesi imzalandı. Kısa bir açıklama yapan Korkmaz, “Kentin birleştirici gücü ve dinamosu Kocaelisporumuza, kentin eğitim markası Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları ve Kocaeli Bilnet Okulları olarak Süper Lig yolunda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica