Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Kocaeli Manav Federasyonu Manav Aday Adaylarını Buluşturdu

Kocaeli Manav Federasyonu Manav Aday Adaylarını Buluşturdu

Manav aday adayları Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu’nun ev sahipliğinde Buluştu – akarhaber

FEDERASYON MANAV ADAY ADAYLARINA TAM DESTEK VERİYOR

Kocaeli Manav Federasyonu Kocaeli Manav Aday Adaylarını Buluşturdu
Kocaeli Manav Federasyonu Kocaeli Manav Aday Adaylarını Buluşturdu

Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu iftar programında Kocaeli milletvekili aday adaylarını ağırladı. Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Ali Güney, Ali Korkmaz, Emel Ceylan Balcıoğlu, Erdoğan Şentürk, İbrahim Efe, Kenan Seyrek, Ramazan Tuna, Rıfat Akbaş, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Arzu Türkkal Enç, Mehtap Memiş, Tamer Solakoğlu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Pelin Dönge, Vedat Eryetiş, MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Tayfun Tosun katıldı.

HALKIMIZIN İÇİN DERTLEŞMEK İSTEDİK.

Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran, “Buradaki amacımız, siz kanaat liderleri ile bir araya gelerek önümüzdeki kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarımızı yapmak ve gelecek nesillerimize yol açmaktır. Kendi halkımız için dertleşmek istedik. Biz bu birlikteliğin devamlılığını sağlamak istiyoruz. İnşallah Kocaeli’deki Manavlar için büyük işler yapacağız. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MANAV MISINIZ?

Manav aday adayları katıldıkları yüz yüze mülakatlarda kendilerine “Manav mısın?” sorusunun sorulduğunu ve bundan onore olduklarını ifade ettiler. Özellikle Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu’nun “SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRIMIZDIR!” delegasyonunun kent kamuoyunda çevre illerde ve siyasi partilerin genel merkezlerinde karşılık bulduğu aday adayları tarafından önemle vurgulandı.

BİRLİK MESAJI

İftar programına katılan tüm aday adayları ve Federasyon, milletvekili genel seçimlerinde, tüm siyasi partilerin milletvekili aday listelerinde seçilebilecek sırada, halkımızla iç içe olan halkımıza dokunan ve halkımız da karşılığı olan “Manav” adaylar görmek istiyoruz mesajını verdiler.

Program kapanışında mesleği avukatlık olan Manav aday adaylarının 5 Nisan Avukatlar Günü tebrik edildi ve Mescid-i Aksa’ya yapılan baskın kınandı. Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran yaptığı kapanış konuşmasında, bir olduk, beraber olduk, iri olduk, diri olduk ve bundan sonra hep beraber olacağız mesajı ile toplantıya katılan tüm misafirlere federasyon yönetimi adına teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica