Genel

Kocaelili belediyelere çifte standarda Devrim Bal’dan tepki!

Kocaelili belediyelere çifte standarda Devrim Bal’dan tepki!

İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal, İzmit’te hizmet araçlarının satın alınmasını engelleyip Başiskele’de yetki verilmesini eleştirerek, “Allah’tan Başiskele’de Sayın Tutuş gibi bir meclis üyesi grup başkanı yok da Başiskele halkının paraları artık kiralamalara gidip heba olmayacak” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet aracı satın alım talebi AKP ve MHP’lilerin oylarıyla reddedilirken Başiskele’de araç satın alınması için belediye başkanı yetki istedi. Karar tüm partili meclis üyelerinin oy birliği ile meclisten geçerken İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal Cumhur İttifakı’na seslendi.

“İZMİT BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU”

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Bal, “Anlaşılan o ki Sayın Tutuş Ak Partili vatandaşlarımızı da Ak Partili belediye başkanlarını da ikna edememiş. Allah’tan Başiskele’de Sayın Tutuş gibi bir meclis üyesi grup başkanları yok da Başiskele halkının paraları artık kiralamalara gidip heba olmayacak. Kocaeli’ye örnek olan İzmit Belediyesine bir kez daha teşekkür ederiz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica