Genel

KOMECE Kocaeli Emniyet Müdürü Tipioğlu’yu ziyaret etti

KOMECE Kocaeli Emniyet Müdürü Tipioğlu’yu ziyaret ettiKOMECE yöneticileri cemiyet olarak başta Kocaeli geneli olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nün de icraatlarının bütününde medya mensupları olarak desteklerini bugüne kadar olduğu gibi her zaman vereceklerinin altını çizdiler. detaylar haberimizde…

KOMECE Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’yu ziyaret etti

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti (KOMECE) yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Tipioğlu KOMECE’yi makamında kabul etti

Kısa adı KOMECE olan, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve yönetimi, kurumsal ziyaretler programı çerçevesinde bu kez de Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

KOMECE yönetimi tam kadro ziyarette

KOMECE başkanı Erdoğan’a ziyaretinde KOMECE 2’nci Başkanı Ufuk Bagan, cemiyet sekreteri Meral Uçarı, cemiyet saymanı Hayati Özzeren ve Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç eşlik etti.

Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette KOMECE Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan, Cemiyetin kuruluş amaçlarını ve hedeflerini aktardı.

“Üstümüze düşeni şartsız yapacağız”

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Veysal Tipioğlu, cemiyet yöneticilerine il genelinde teşkilat olarak hayata geçirdikleri çalışmaların istatistiki bilgilerini aktardı. KOMECE yöneticileri cemiyet olarak başta Kocaeli geneli olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nün de icraatlarının bütününde medya mensupları olarak desteklerini bugüne kadar olduğu gibi her zaman vereceklerinin altını çizdiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica