Ekonomi

Körfez Ticaret Odası Girişimcilerle önemli isimleri buluşturdu

Körfez Ticaret Odası Girişimcilerle önemli isimleri buluşturdu Ekim Ayı Girişimcilik kursunu tamamlayan Girişimci adaylarına yönelik ek bilgilendirmelerde bulunuldu. Körfez Ticaret Odası Girişimcilerle önemli isimleri buluşturdu detaylar haberimizde…

Körfez Ticaret Odası Girişimcilerle önemli isimleri buluşturdu

Körfez Ticaret Odasında Girişimcilik Kursları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Körfez Ticaret Odası 2014 yılından bu yana aralıksız olarak oda bünyesinde uygulamalı girişimcilik kursları vermeye devam ediyor. Ekim Ayı Girişimcilik kursunu tamamlayan Girişimci adaylarına yönelik ek bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplamda 4 gün süren eğitimler boyunca girişimci adayları; KOSGEB Destekli iş kurmak için yeterli bilgileri alıp iş kurmaya hazır hale geliyorlar.

“Ekim ayı kursiyerleri önemli konularda önemli kişilerle buluştular”

Körfez Ticaret Odası Ekim Ayı kursiyerleri için; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Başkanı Orhan Bozkurt ve KGF Kocaeli Şube Müdürü Sinan Aklar ile girişimci adaylarını buluşturdu. Orhan Bozkurt girişimci adaylarına fatura işlemleri ve şirket kuruluşu KGF Kocaeli Şube Müdürü Sinan Aklar ise KGF desteklerini girişimci adaylarına detaylı olarak anlattılar. Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Recep Öztürk; “oda bünyemizde bu eğitimleri vermekten son derece memnunuz ilçemiz; ilimiz ve ülkemiz için yeni girişimcilere ihtiyacımız var bu anlamda da odamızda aldıkları eğitimlerin dışında; Orhan Bey ve Sinan Beyden destek istedik ve girişimci adaylarımızla buluşturmuş olduk. Herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica