Ekonomi

KOTO’dan yabancı ortaklı üyelerine özel toplantı

KOTO’dan yabancı ortaklı üyelerine özel toplantı

Kocaeli Ticaret Odası, Oda üyesi yabancı ortaklı işletmelere özel bilgilendirme toplantısı düzenledi. Üyelerin, Oda’nın hizmetlerinden üst düzey faydalanmasının amaçlandığı toplantılar, yeni işbirlikleri için de kapılar açıyor- akarhaber

Kocaeli Ticaret Odası’nın, Türkiye’de örneği olmayan uygulaması ‘Oda Bilgilendirme Toplantıları’ bu kez, yabancı ortaklı işletmelerle devam etti. Odaya kayıtlı 58 yabancı ortaklı firmanın temsilcisinin katıldığı toplantı, KOTO Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan’ın, ‘Ticaret Odası’na üye olma nedenleri, yasal düzenlemeler ve Oda organizasyon yapısı’ hakkında yaptığı detaylı sunumla başladı.

ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYELER

Akabinde, KOTO İdari İşler Servisi Şefi Hüseyin Aydın tarafından, “Oda birimleri, Sunulan hizmetler, Oda’nın sağladığı imkanlar ve faaliyetler” anlatıldı. Dış Ticaret Servisi Şefi Oğuz Çağıl, 6.’sı gerçekleştirilecek olan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Programı hakkında bilgi vererek, yabancı ortaklı firmaların programa kaydını sağladı. Kapanışta ise Prof. Dr. Bayraktutan, yabancı üyelere; üyelik aidatı ve yönetime katılma, ticari faaliyet sürecinde başarıya ulaşılması bakımından altın değerinde önerilerde bulundu. Üyelerin, Oda’nın hizmetlerinden üst düzey faydalanmasının amaçlandığı toplantılar, yepyeni fırsatları da beraberinde getirerek üyelerin birbirileri ile ticaret ve işbirliklerini artırmasını sağlıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica