Ekonomi

KOTO’nun referans yayını Rakamlarla Kocaeli 2023 çıktı

KOTO’nun referans yayını Rakamlarla Kocaeli 2023 çıktı

Kocaeli Ticaret Odası’nın referans yayını Rakamlarla Kocaeli 2023 yayımlandı. KOTO’nun yarım asırdır kentin istifadelerine sunduğu yayında, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme kadar tüm sektörlerin 2022 istatistikleri yer alıyor – akarhaber

Kocaeli Ticaret Odası’nın 1975 yılından bu yana düzenli olarak yayımladığı Rakamlarla Kocaeli’nin 2022 yılı verilerini içeren yeni sayısı çıktı. Kentimizin adeta sayısal fotoğrafını çeken “Rakamlarla Kocaeli 2023” nüfus, eğitim, çevre, dış ticaret, haberleşme, ulaşım, istihdam, sosyal hizmetler, vergi gelirleri, yangın, sağlık, kültür-turizm-sanat, spor, enerji, yatırımlar ve ticaret sektörüne dair güncel verilerle önemli bir kaynak olma niteliğini taşıyor.

İLETİŞİM VE İŞBİRLİĞİ GÜCÜ…

Rakamlarla Kocaeli’nin kentin geleceğine ışık tuttuğunu ifade eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Verileri kaynağından temin ederek büyük emekle hazırladığımız bu yayın, aynı zamanda KOTO’nun kurumlararası iletişim ve iş yapabilme gücünü de göstermektedir. 56 kurumdan aldığımız veriler, 24 ayrı başlıkta kentin istifadelerine sunulmuştur. Gerek yatırımcılar, gerek vatandaşlar gerekse araştırmacılar açısından referans yayın niteliği taşımaktadır” dedi. Rakamlarla Kocaeli 2023’e Kocaeli Ticaret Odası’ndan ya da https://koto.org.tr/images/upload/a50d62b220a53783fade8c996eccb078.pdf bağlantısını tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica