Siyaset

Küçükkaya, CHP Kocaeli İl Başkanlığına Aday

Küçükkaya, CHP Kocaeli İl Başkanlığına Aday

Geçmiş dönem CHP İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan ve talep eden Mehmet Ümit Küçükkaya CHP Kocaeli İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı – akarhaber

KÜÇÜKKAYA ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı aynı zamanda önceki dönem İzmit ilçe başkanı olan Cumhuriyet Halk Partisinin sevilen isimlerinden Mehmet Ümit Küçükkaya 30 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesi il başkan adaylığını sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak aynı zamanda Kocaeli İl Delegelerine sesli mesaj göndererek duyurdu.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde 9. Sıra Milletvekili olarak kentimizde çalışmalar yürüten, yaptığı seçim çalışmalarıyla da ses getiren Mehmet Ümit Küçükkaya ilçelerde yapmış olduğu görüşmeler neticesinde bugün adaylığını ilan etti. 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek İl Kongresinde oy kullanacak yaklaşık 630 il delegesine sesli mesajla adaylığını duyuran Küçükkaya, aynı zamanda Sosyal Medya üzerinden de bir video paylaşarak partinin 100. Yıl müziği ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hak, Hukuk ve Adalet Sloganı eşliğinde seçim dönemi yapmış olduğu çalışmalardan bir dizi fotoğraf paylaşarak adaylığını resmen ilan etti.

TARİHSEL BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR

Göndermiş olduğu sesli mesajda delegelere seslenen Küçükkaya, “Yazın kavurucu sıcaklarda başlayan kongre sürecimiz 30 Eylül’ de yapılacak il kongremizle tamamlanacaktır. Bu süreçlerde verdiğiniz tüm emekler için sonsuz teşekkür ederim. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde tüm Cumhuriyet Halk Partililer tarihsel bir sorumlulukla da karşı karşıyadır. Yaklaşan yerel seçimlerde mevcut iktidara karşı hepimize büyük bir görev ve sorumluluklar düşüyor.

ALTI OK EN ÜST MAKAMA ÇIKANA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Emeğin başkenti ilimizde seçim arefesinde kentimize yeni bir bakış açısı direnen bir örgüt ve nihayetinde yerel seçimlerde kazanan bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratmak gayesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığına adaylığımı koyuyorum. Dar bir zaman sürecinde gerçekleşen seçim atmosferinde siz delege arkadaşlarımızı sadece oy veren kişiler olarak değil, Kocaeli tarihini değiştirmeye aday dava arkadaşları olarak görüyorum. Seçim öncesinde hepinize ulaşmaya çalışsam bile görüşme şansı bulamayacağım tüm dava arkadaşlarımın şunu bilmesini istiyorum, elbet buluşacağız, alanlarda eylemlerde mitinglerde grevlerde etkinliklerde gidilmemiş mahallelerin selamlaşılmamış dar sokaklarında altıok en üst makama çıkana kadar mücadelemiz hep beraber devam edecek, bu düşünceler ışığında 30 eylül’ de yapılacak olan kongremize katılımınız ve desteğiniz mücadelemize ışık tutacaktır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica