Genel

Kuklacı usta Metin Ateş Bilecik’te çocukları düşündürdü

Kuklacı usta Metin Ateş Bilecik’te çocukları düşündürdü Kuklanın büyük ustası Metin Ateş Bilecik’in en büyük okullarından birinde gösterisini sahneledi. Sahnelediği oyununda usta Metin Ateş Bilecik’te çocukları düşündürmeyi ve eğlendirmeyi başardı. detaylar haberimizde…

Kuklacı usta Metin Ateş Bilecik’te çocukları düşündürdü

Kocaeli den dünyaya açılan Kültür Mirası Kuklaların Efendisi Uluslararası Sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş şimdi de yeni durağı olan Bilecik’te ortalığı salladı.

Büyük usta Metin Ateş Bilecik’in en büyük okullarından birinde sahnelediği gösteride Minik Yumurcakları kahkahaya boğdu. Büyük usta Yumurcaklara müzikal Kukla gösterisi ve Güldürü / İbiş dalında “İş Çok Okumayana İş Yok” isimli oyununu sahneledi.

Minik yumurcaklar yediden yetmişe kahkahalara boğuldular. Gösteride büyük ustanın yanında Asistanı Mustafa Göksel ve çırağı Hülya Özsoy da bir arada bulundu.

Büyük usta Metin Ateş; “Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleri olan yavrularımıza hem güldürürken düşündürüyor, hem de kötü alışkanlıkların zararlarından eğitim ile başa çıkılacağını anlatmaya çalışıyoruz. Küçüklerimizi bir nebze olsun sevindiriyorsak topluma güzel miraslar bırakmış oluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Bizde büyük ustaya nice başarılı sanat dolu uzun yıllar diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica